Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Ki fogok készülni!

Mit tegyek? Ki fogok készülni!

Figyelt kérdés

A hét hónapos lányom nem alszik sehol a karomon kívül. Illetve, csak az apja tudja úgy elaltatni, hogy le is lehessen rakni. Ha nálam alszik, akármilyen óvatosan próbálom eltenni, ha lebukom, ordít. És sikoltozik. Szinte várom, mikor hívják rám a gyerekvédelmet.

De ha meglát, akkor is a kezemben lenne, csinálhatok bármit, üvölt. Felveszem és vigyorog.

Tegnap fél 12kor tudtam elaludni vele (ekkor adtam fel, és vettem a mi ágyunkba) erre már egy órája pörög. És egy óra múlva kel a nővére (5 éves) úgyhogy ennyi volt az alvás.

Mindenki mással szépen alszik, csak velem nem.

A kiságyát gyűlöli, pedig közvetlenül mellettem fekszik. Még rács sincs köztünk.

Próbáltam a ferbert úgy hogy perceket hagytam csak. Semmi.

Gondoltam a fogzásra is, de hiába kenem az ínyét.

2015. jún. 18. 04:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
19-es: igen 1 személlyel, az édesanyjával. Akivel eddig egy személynek hitte magát. Kivel csinálja még ezt? A nagyanyjával?
2015. jún. 19. 11:32
 22/23 anonim ***** válasza:

Nàlunk is csak rajtam csimpaszkodott egész nap, az én gatyàmat húzta ha arrébb mentem 3 métert, vagy ordìtott ha a wc-ig mertem menni.

Mozàsfejlődésben nem történt valami újdonsàg?

2015. jún. 19. 15:29
 23/23 anonim ***** válasza:
ne hagyd sírni, és egyedül sem, ez butaság! rád van most szüksége, ennyi! ezt az időszakot át kell vészelni. le kell kötnöd a figyelmét, játék, zene, csengő bongó tárgyak, ha tudsz kérjél segítséget vmilyen hozzátartozótól, mondókázás mozgás, babatorna vmi amit kedvel. tényleg szörnyű hogy néhány szülő így áll hozzá h sírjon te meg sz.rjál rá,mekkora baromság ez már bocsánat. kitartás minden baba felnő ;-)
2015. jún. 21. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!