C&A-ban lehet babacipőt kapni? Milyet? Esetleg Siesta, Elefanten? Úgy hallottam ezek a jó "első lépések" cipők. Ha ott nincs, hol találom ezeket?

Szia
Cipő ott nincs! Mi épp tegnap voltunk a humanicba és van jó pár akciós cipőcske. Ha már lépeget akkor kell már rá "rendes" cipő.

Szia!
Én még nem láttam a C&A-ba babacipőt. A Deichmann-ban lehet kapni Elefanten-t. Tudom még neked ajánlani az Asso-t, nem olyan drága mint a Siesta, de ugyanolyan jó.
Asso-t és Siestát kimondottan gyermekcipő üzletben lehet kapni (legalábbis nálunk).

1 éves lányomnak vasárnap vettem cipőt. A deichmanban voltunk, az akciós cipőknél úgy van, ha 2 veszel a második fél áron van, ha 3 akkora harmadik ingyen, lett 3 pár cipője.
Volt elephanten, hát abba nem ment bele a lába, nem tudtam rá adni, valahogy nem lehet teljesen szétfűzni és nem tudom beledugni a lábát, na meg magasszárú.
A végén nike lett belőle. Könnyű gumitalpú tépőzáras elsőre bele megy a lába nem kell vele szenvedni. Vászon cipő de a gumi az orra. Nekem még sokszor mászik a lányom és úgy áll fel ezért ez szuper mert már tiszta kosz az orra, de jó hogy gumi mert ha ből lenne már le is koptt volna az orra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!