Miattam fázott meg? Mit rontottam el? Szörnyű éjszakán vagyunk túl.
Pici lányom 2 hónapos, egészséges. Viszont estére nagyon bedugult az orra. Nem lázas, más baj nincs, de ez a dugulás....alig bírtunk aludni. (én összesen kb. 2 órát)Szerencsére szopni tudott. Ti ilyenkor már orvoshoz viszitek? Ez már megfázás? Orrcseppet csöpögtettem az orrába, aztán nagy nehezen jött ki váladék, de elég sz@r orrszívónk van, olyan kis kézi, nyomogatós "gumisvalami". Amit porszívóra kell szerelni, az hatékonyabb, ugye? Arra gondoltam, ha felébred (végre elaludt hason) akkor elmegyünk patikába. Vagy milyen orrszívók vannak még? Melyik jó? Egyébként eddig így öltöztettem: a benti ruhára bundazsák, sapka, betakarom pokróccal és a babakocsi lábzsákját is ráhúzom. És mégis orrdugulás a vége. Vagy ez nem elég? Vagy mitől dugulhat el ennyire az orra?
Annyira sajnálom őt, magamat meg tök bénának tartom :(
Vannak babák, akiknél korán elkezdődik a fogzás, és az is okozhat ilyen tüneteket. Egyébként ha elmentek sétálni, a tarkóján tudod ellenőrizni, hogy jól öltöztetted-e fel. Nem szabad, hogy megizzadjon, mert ha a hátán vizes lesz a ruha, abból nagy eséllyel lesz megfázás.
A porszívós orrszívók sokkal hatékonyabbak, mint a pumpás kézi. Mindenképpen szerezz be egy ilyet.
És ne tartsd magad bénának, mert nem vagy az!!!
(B)
Nem bentre öltözteti így, hanem kintre! Benti ruhára adja a bundazsákot.
(B)
Jajjjj, tényleg, nem egyértelműen írtam: az az öltöztetés kintre vonatkozik! Itthon általában hosszúujjú body+rugdalózó van rajta. Penalban lakunk, elég meleg van.
Kicsit tartok a porszívós orrszívótól. Nem túl "brutális"? Nekünk nagyon erősen szívó porszívónk van.....leszedi a Picim orrát :)
Nyugi, nem lesz semmi baja tőle. Természetesen nem olyan erővel fogja szívni, mint a szőnyeget. :) De sajnos tényleg nem lehet rendesen, elég hatékonyan kiszívni a kézivel. :(
Jobbulást!
(B)
Orrszívó porszívó a jó, mert ha nem szívod ki rendesen az orrát begyulladhat a füle is.
Egyébként most valami rettenet járvány van az egész család beleesett. A babánk már jól van de apa és én nem, pedig vagy 5 éve nem voltam beteg. A rendelők tele mindenhol.
na mi ugyanilyen éjszakán vagyunk túl...nekem mondjuk második gyerkőc szóval van itthon porszivós orrszívó, én is patikában vettem.
Úgy csináltam,hogy sterimár vagy fluimár nevű tengervizes sóoldatot csöpögtetek az orrába az jól fellazítva a "trutyit" (bocsánat:)) és utána kiszívom, mondjuk az én lányom legalább nem üvölt közben, szereti a porszivó hangját ugyanis:) És akkor miután leszívtam (durvának tűnik de csak az szedi ki rendesen a dolgokat) utána becsepegetem nasivin sanft-tal.
Szerintem az öltöztetés teljesen jó kintre.
Én a szélre gondoltam hogy attól hűlt meg egy kicsit a lánykám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!