Üveges sütőtökpürém van itthon. Mit főzzek hozzá, ha először akarok főzeléket adni?
Adhatod egymagában is, vagy olyannal, amit már evett a baba. Ja, és biztosan tudod, hogy nem kell belőle sokat adni a babának, elég egy pár kanálnyi, hogy szokja az ízét.
Egyébként én először alma-sütőtököt adtam neki, addigra az almát már ismerte. Következő pedig a sima sütőtök volt, majd jött a sütőtök-krumpli, aztán sütőtök-krumpli-répa variáció.
(B)
Azért keverném, hogy kicsit tartalmasabb ebéd legyen belőle.
Almát, sütőtököt már evett magában. Tegnap pár kanál sárgarépát kóstolt. Krumplit még nem evett magában (és keverve sem), de gondolom azt nem is kell kóstoltatni, azzal úgy is csak sűríteném, és nem az dominálna.
Vagy akkor ma legyen sütőtök-répa-alma.
Holnap sütőtök-krumpli-alma?
Tökéletes. A krumpli sűrítőanyag, nem kell feltétlenül külön kóstoltatni.
Jó étvágyat a babának! :)
(B)
Köszi B! :)
(Banyuci???)
Köszi a babazenét is, reggel én írtam, hogy letöltöttem a kisfiamnak. Azóta átraktam a telefonomra is, ha sétálok vele, és nyűglődik, akkor majd lejátszom neki.(persze nem teszem mellé a mobiltelefont)
7 hónapos Picur anyuja :)
Nincs mit! :)
Reméljük, nálatok is hatni fog a zene. Nálunk nagyon bejött. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!