Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bolti tejet adhatok 8 hos...

Bolti tejet adhatok 8 hos babámnak a legzsirossabbat ami 2,8-as mivel már nagyon ritkán szopizik?!

Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 22:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Inkább tej,mint tápszer.Az mesterséges,valódi tápanyag vagy vitamin nincs benne"

Ezt hol olvastad? A tápszer tele van vitaminnal és legalább nem vágja haza a babádat.

Természetesen a ti döntésetek.

2010. márc. 1. 09:20
 12/15 anonim ***** válasza:

"Inkább tej,mint tápszer.Az mesterséges,valódi tápanyag vagy vitamin nincs benne"

Leírom mi van a tápszerben: (csak a tisztán látás végett)

fehérje, szénhidrát (glükóz, laktóz, maltóz, dextrion, keményítő) zsír (telített, telítetlen, többszörösen telítetlen, omega 6, omega 3) diétás rostok, ásványi anyagok (nátrium, kálium, klorid, kálcium, foszfor, magnézium), nyomelemek (vas, cink, réz, mangán, jód, szelén, fluorid), vitaminok (A,D,E,K,B1,B2,B6,B12,C,Niacin, Pantoténsav, Biotin, Folsav)

2010. márc. 1. 21:50
 13/15 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted adjam vagy ne a bolti tetras tejet 8 hos babamnak?
2010. márc. 1. 22:18
 14/15 anonim ***** válasza:
NE!!! Várj, amíg egy éves lesz! (B)
2010. márc. 1. 22:23
 15/15 anonim ***** válasza:
21.50-es vagyok. Én nem adnám. Én várok legalább 1 éves koráig. A fene tudja mi az igazság, de mivel a csapból is ez folyik, hogy ne adjunk tehéntejet legalább 1 éves koráig, én betartom. Meg nekünk a doki azt mondta, hogy ha van allegia a családban (nem csak tej, hanem bármilyen) akkor mindenképp várjunk.
2010. márc. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!