Hány hónapos kortól adtátok a Nestlé Junior Babakakaó tejital ízesítőt?
Figyelt kérdés
2015. jún. 15. 19:18
1/5 anonim válasza:
Nem adnám amíg rendesen nem tudom mosni a fogát, de akkor sem sűrűn, a cukor függőséget is okoz. Később nem akarja majd kakaó nélkül meginni a tejet stb.
2/5 anonim válasza:
14-15 hós kora óta kb. Reggel kap a tápszerébe egy kiskanállal.
3/5 A kérdező kommentje:
Ma vettem ezt az ízesítőt 9 hós. Ma kapott elsőre, de csak 1 kiskanállal kap, a javasolt 4 helyett. Semmilyen tápszert nem hajlandó megenni. Több 10000 forint ment el a sok kísérletezésre. Gyerekkoromban én cukros teát és társait kaptam mégsem lettem cukorfüggő sem kövér, ez csak a mai baromság, már bocsi.
2015. jún. 15. 20:43
4/5 anonim válasza:
Igazad van kérdező! Cukros teán nőttünk fel anno, a csoki soha nem volt tiltott dolog és mégsem lettem édesség és csokoládé függő, sem a tesóim. pont ezt beszéltük valamelyik nap Édesanyámmal, hogy ma van olyan gyerek, aki 5 éves és még nem evett csokoládét, mert az anyuka megtiltotta. Véleményem szerint ez a ló másik oldala. Én nem mondom, hogy tömjük csokival, cukorral, kakaóval, de nem is szabad ennyire átesni a ló másik oldalára. Kezd ez ma már ilyen divat, majmolás, hóbort is lenni egészséges életmód címszó alatt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Mindenből kap kóstolót. Hadd ismerje meg a szervezete az ételeket. Úgy tud rá reagálni. Amit nem bír az úgyis gyorsan megmutatkozik, de nincs allergia a családban. Alapban minden megeszik jóízűen csak a tápszert nem.
2015. jún. 16. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!