Aki földre nyíló kanapét vett a babájának, hol vette és milyen? Hány éves volt, akkor a babád?
Az én kisfiam is utálta a rácsos ágyat, mellettünk a nagyágyon pedig nagyon jókat aludt. Mivel Ő nagyon cicifüggő volt, éjjel Vele aludtam, hogy ne kelljen mindig pattognom szopiztatni. A szobájában van egy kanapé /bőven elfértünk rajta ketten/, azon aludtunk addig, amíg 15 hósan elválasztotta magát. Ez idő alatt megszokta, hogy nincs rács körülötte, ami védi, persze volt pár lepottyanós baleset, de semmi baja nem lett /volt, hogy reggel a földön találtam rá:-). Aztán ahogy nem szopizott többé, kiköltöztem a szobájából vissza a férjem mellé, a fiam pedig óriásikat alszik egyedül a kanapén a szobájában. Átalussza.az éjjeleket, nincs baleset, bár a mai napig körbepárnázom a kanapét, hátha...
Azt javaslom, egy alacsony kanapét/ágyat vegyetek neki, aludj vele párszor, hogy szokja meg. Aztán szépen lassan kiosonsz mellőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!