Én anyukámnak anno elmondtam, hogy az öcsém megette a gyurmát, amíg vigyáztam rá, jót nevetett az egészen. Szóval én simán megmondanám neki.
De lehet, hogy a Te anyukád nem ilyen...
2015. jún. 14. 19:23
12/16 anonim válasza:
nem igazán egészséges neki. ha adsz neki egy pici darabot, semmi baja nem lesz. én pl minap egy pici kávés kanálnyi (vagy nem tudom melyik a legkisebb kanál) fagyival kínáltam meg a 10hónapos fiamat. tetszett neki, megette, tátogott még, de nem adtam még neki. a 4 kocka piszok sok. de nem lesz nagy baja, bár ezek a csokik sokszor tartalmaznak tejet, mogyorót...stb, az sem kell még neki. tehát legközelebb ne adj neki. :)
2015. jún. 14. 20:31
13/16 anonim válasza:
akik teljesen ki vannak akadva,azoknak valószínűleg még csak egy gyerekük van...Majd ha kettő esetleg több lesz,rájönnek,hogy nem dől össze ilyesmitől a világ...Szóval szerintem nyugodtan elmondhatod anyudnak is,nem tartom valószínűnek,h leharapja fejed :D
Többször ne adj neki,mert valóban nem tesz jót neki,de azért baja sem lesz tőle a tesódnak.
2015. jún. 14. 20:32
14/16 anonim válasza:
Persze jó vicc. Arra nem gondoltatok, h nincs neki még foga? Gondolom nem rágta össze. És ha félre nyel, tudod mit csinálj??
2015. jún. 14. 22:01
15/16 anonim válasza:
tényleg, hogy adtad neki azt a csokit?? azt még szétnyammogni és nehéz...
4 kocka egyébként egy felnott napi adagja. egy ilyen pici babának az nagyon sok.
én elmondanám.
2015. jún. 14. 22:07
16/16 anonim válasza:
12es vagyok. amúgy én is elmondanám, ha lenne baja a picinek az anyukája tudja miért. ha nagyon sír akkor tudja hogy lehet fáj a pocakja, vagy ha kipattogna akkor se ijedjen nagyon meg mert lehet a csokitól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!