Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csináljak, nagy a baj?

Mit csináljak, nagy a baj?

Figyelt kérdés
Fél éves kislányom fejét megnyomta az ágyrács, és benne van neki a nyoma. Sajnos csak most vettem észre, mert amig aludt én is pihentem kicsit. Még alszik. Felébresszem, és elvigyem orvoshoz? Lehet neki ettől baja, vagy elmúlik? Nagyon kétségbe vagyok esve!

2015. jún. 13. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Fel ne ébreszd ezért! Semmi baja nem lesz tőle. Mindenkivel, Veled is, Vele is előfordul, hogy alvás közben itt-ott megnyomódik valamije. Rövid időn belül nyoma sem lesz!
2015. jún. 13. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nyugodj le. Csak megnyomta. Ha egy macin alszik el, az is otthagyja a nyomát. Ha fájt volna neki, úgyis jelezte volna. Semmi gond, ne aggódj!
2015. jún. 13. 17:39
 3/6 anonim ***** válasza:
semmi baja nem lesz :) csak a bőre nyomódott meg ne félj miután felébred fél-1 óra múlva már nyoma sem lesz :)
2015. jún. 13. 17:39
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm Nektek a megnyugtató válaszokat. Most ébredt fel, olyan mint szokott lenni. Azért figyelni fogom, hogy elmúlik-e. Mentek a zöld kezecskék!
2015. jún. 13. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Megnyugtatásként írom, hogy velünk is megesett ez. Sőt a fiam úgy feküdt egyszer, hogy a kutacsát nyomta meg, de nem lett semmi baja. A koponya kemény, a kutacs pedig egy erős és rugalmas rész. Nem olyan könnyű kárt tenni benne. Szóval, NO PARA! :)
2015. jún. 13. 18:28
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy megnyugtattatok. Már teljesen eltűnt neki, de még soha nem volt ilyen és nagyon megijedtem, hogy ez így fog neki maradni véglegesen:(
2015. jún. 13. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!