Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom fog születni és a...

Kislányom fog születni és a Mira neven gondolkodunk. Szerintetek szép név?

Figyelt kérdés
2015. jún. 13. 11:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
59%
A Mira név csak hangzásban hasonlít a Larához és a Kírához. E két utóbbi nem egy jelentéssel bíró név, míg a Mira igen, a latin eredetű Mirabellának a becézője, vagyis egy tradicionális, régi név.
2015. jún. 13. 18:47
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
akkor sem való felnőtt embernek.. minden névnek van jelentése, de a név maga akkor is komolytalan marad. Akkor már inkább a Mirabella, vagy Mirella, és azt becézhetitek Mirának. Gyerekként cuki, de egy felnőttnek már nem való. persze mindenki azt a nevet adja amit akar, mindenkinek más tetszik, de nekem a Hideg futkos a hátamon az ilyen nevektől. Én a komolyabb neveket preferálom.
2015. jún. 13. 18:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan azért lettem lepontozva mert tetszik a Mira név?? :D
2015. jún. 13. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik.
2015. jún. 13. 21:42
 15/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem rossz név, nekem tettszik. A mi kislanyunkat Zamirának hívják, benne van a Mira 😊
2015. jún. 13. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
36%

En pedig tojom le hogy kinek tetszik es kinek nem.

Ahol en lakom mindenki dicseri. Mi ketto nevet adtuk azert mert tetszik es ha nagyobb lesz eldonti melyiket akarja hasznalni. Mindenki olyan nevet add a gyerekenek amilyet akar.

Lehet lepontozni azt is letojom

Valaki elnevezte a lanyat Ninanak az szep?? szegeny gyereket majd csufolni fogjak pl "pin@"

De amugy meg minden nevet lehet becezni es csufolni .

Szep napot mindenkinek

2015. jún. 14. 07:33
 17/18 anonim ***** válasza:
0%
utolsó, amúgy a Mirát is lehet úgy csúfolni mert a hangzása ugyan az:-D épp azt mondtam mindenki olyan nevet ad amilyet akar, max a gyerek megváltoztatja a ha nem tetszik neki. Az én számomra komolytalanok a Mira, Nina, Lara, Lilien, Lili és hasonló nevek, de vannak akiknek meg pont ezek tetszenek, és az én általam adott névtől kapja el őket a borzongás. azt se lehet tudni hogy a gyereknek később mi fog tetszeni vagy mi nem.
2015. jún. 14. 08:51
 18/18 anonim ***** válasza:
32%
Szép, az unokahúgom Mira Luca
2016. márc. 12. 17:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!