Szép neveket tudnátok mondani nekem?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Június 10.re vagyok kiírva! De még semmi jele sincs a szülésnek! Nevet keresek! Egy kisfiút és egy kis lányt várok. fiú: Kis Richárd Kálmán lesz. lány: Kis Maja Bella. Ezekhez mit szóltok? Jók lesznenek? Már nincs sok időm! Ha tudtok valami jó nevet írjátok le! :) Köszönöm!. Ezek se rosszak szerintem: Kis Panni Bella. Kis Evelin Ajsa. Kis Fanni Natália. Kis Ajsa Bella....2015. jún. 3. 14:34
1/21 anonim válasza:
Ez az Ajsa szerintem rémes. Maradj a Maja Bellánál, szerintem. A Kálmán családi örökség? Muszáj?
2/21 anonim válasza:
Tegnap még 17 voltál. Minek kérdezed meg még egyszer?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
3/21 A kérdező kommentje:
Szerintem is jó a Maja Bella. De a Kálmán az apám (42), a férjem (23). az ő apja (55). az ő nagyapja (79)! és a bátyám (26)
2015. jún. 3. 14:39
4/21 anonim válasza:
Kérdezõ, hááát minek hazudozni? De mindegy, nem baszogatlak. Maradj az eredeti neveknél, azok a legjobbak. Kálmán nekem nem tetszik, de mivel tiszteletbõl adod nem beszéllek le róla.A lánynévbõl a legjobb kombináció szerintem.
5/21 anonim válasza:
előző kérdésedben még 35 volt a gyerek apja és fogorvos. te meg 17... és ne mond hogy nem te voltál. legalább a nevedet levehetnéd ha kamu kérdést írsz ki..
7/21 anonim válasza:
Van elég Kálmán, kíméld meg a kölyköt!
Akár kamu akár nem, nme mindegy? Nem felháborító kérdés, ha unalmában hetente más az életkora és a gyereke neve, nem mindegy?
8/21 anonim válasza:
16 hetesen június 10-re vagy kiírva????
9/21 anonim válasza:
nem nem, mindegy.. 76%-os csak nem te is a kérdező vagy?:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!