Mitol vannak ilyen oriás bébik?! 7 honapos 13 kg,1,5 éves 16,5 kg?
Tényleg sok mostanság az óriás bébi, és amiket látok....
Nekem is husis a lánykám (9hós 8130gr és 3550-el született és hosszúkás). Ő meg tudna veszni a hasáért valaki eszik akkor ő megy és kunyizik (néz tátog és memmézik, ha nem kap akkor hisztizik). Jah és igény szerinti volt.
Amúgy lehet hülyeség, de vitamin nem befolyásolhatja? (Terhes vitamin és társai)
Az én környezetemben is van egy duci, nagydarab gyerek, mivel apu/anyu se kicsi (magasak is, húsosak is) azt gondoltam genetika. De mikor hosszabb időt voltunk velük rájöttem, hogy folyton eszik a gyerek. És bár elvileg figyelnek a súlyára, nem kap csokit, mégis észrevétlenül egyfolytában eszik, nyilván mert a szülők is így étkeznek, és ez a gond, de ezt a védőnő se látja, hiszen elmondja az anyuka, hogy nem kap csokit, nem kap ezt-azt, azt meg nem látja, hogy összevissza eszik. A játszótéren is látom, hogy állandóan adják a gyereknek a rágcsát, kekszet, banánt, persze biot, meg tönkölyt mert az milyen egészséges, de a mennyiségre nem figyelnek.
Az én lányom vékonyka, mindent eszik, csokit is, sütit is, két szabály van, hogy nincs étkezések között rágcsálás és édesség csak akkor jár, ha evett normális kaját (csak extrém helyzetekben, utazáskor ilyesmi), mindenki csodálkozik, hogy napi szinten eszik csokit, gyümölcsjoghurtot, tejszeletet, péksütit, mégis soványka, persze csak a gyerekek nagy részéhez képest, mert amúgy totál átlagos alkat.
14 honaposan az elvárt a 9 kg? nem is tudtam errol..itt olvasok olyanokat, hogy 10 honapos 11 kg..kicsit "husika".
jo, igazábol a legtobb baba nem marad ilyen kis gomboc, viszont már volt szerencsém olyan kislányhoz, aki 4 évesen 45 kg volt :-( és o "csak" a nasi miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!