Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos babám nem forog,...

5 hónapos babám nem forog, nem ül. Még időben van?

Figyelt kérdés
2 nap múlva lesz 5 hónapos a lányom. A hasáról már megfordult többször, de a hátáról nem. Nem is igazán próbálkozik, néha az oldalára fordul, de onnan nem fordul át. Ülni se próbálkozik egyáltalán (természetesen nem erőltetem, nem ültetem), de nem is látom rajta a hajlandóságot, hogy lassan elkezdené próbálgatni. Normális ez még?
2015. jún. 12. 13:58
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Bár már sokan írták,de miből gondolod,hogy már ülnie kellene? Egyébként nem kell! Az én lányom 6 hós még nem ül:)

Ő ha jól emlékszem 4és fél hónaposan fordult egyszer át hasról hátra. Utána 5 hónaposan és 2 hetesen hátról hasra.

Most 6 hónaposan kezdett el kúszni és forog minden irányba. Nem vagytok egyáltalán lekésve semmiről..

Ettől függetlenül nyugodtan tedd őt le a szőnyegre pokrócra,játszószőnyegére,hasra had erősödjön a kis háta válla.

2015. jún. 12. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:

Normális. Attól, hogy nem látod próbálkozni, még ezerrel kattognak a fogaskerekek az agyában és próbálja megfejteni, hogyan kellene csinálni.

Az én lányom ugyan 3 hónaposan fordult hátról hasra, de hasról hátra csak majdnem 6 hónaposan. Nem volt próbálkozás (legalábbis nem előttem), egyszer csak csinálta. De mindennel így volt. Majdnem 2 hónapnyi szünet, amikor semmi újat nem csinált, 8 hónaposan egyik napról a másikra kezdett mászni, aztán kúszni (nem olvasta a nagy könyvet), magától ülni pedig csak pár napja tud, most 8,5 hós.

2015. jún. 12. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!