A barátnőm most szült Pesten,32hétre. A baba 1.10-el születtet és míg 2kg nem lesz addig nem jöhet haza. Így nagyon sok lenne az utiköltség. Vab e olyan támogatás amit ilyenkor igénybe vehet-e?
Elvileg ott aludhat x összegeket szoktak kérni.
A b.nőm a pár hónapos babájával volt kórházba és itt a helyibe is meg a pestibe is, ott lehetet aludni. Az árban benne van az ágy,étel,mosdó használat.
És szoptatja? mert akkor gondolom a kórháznak el kell helyeznie valahol. Vagy van másik gyermek is és hozzá kell hazamenie?
ha a kórház nem tudja elhelyezni, megpróbálhatná anyaotthonban arra a pár hétre. gondolom a 3-4 hét és eléri a 2kg-ot. merre lakik egyébként?
Az én barátnőmnek is koraszülött lett a babája.Az inkubátor miatt nem tudta szoptatni,a lefejt tejet adhatta neki oda,de mivel nem tudott annyit lefejni elapadt neki.Most 8 hós egészséges baba de tápszerezi.
Ő nem maradhatott bent a baba mellett mindennap járt hozzá
Szia előző!
Nem tudom te hol laksz,vagy hol szültél.Én Sopronban szültem 2006-ban koraszülött babát 34 hétre 2410gr-mal.
12nap múlva mehettünk haza úgy,hogy még a születési súlyát sem szedte vissza.
Bocsi az off-ért.
Kérdezőnek:szerintem nincs ilyen támogatás,de az anyaotthon jó ötlet,meg kéne próbálni.
MÁV-ban szültem
30. hétre
benn maradhattam volna addig amig a baba benn van, de nem volt rá szükég mert közel lakom a korházhoz
2000 gr-nál adták haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!