BebaHA vagy HippHA tápszer a jobb?
Figyelt kérdés
Bebával kezdtünk, de nagyon sokat fáj 7 hetes kislányom pocija, és megpróbálnám a HIPPet. Van értelme? Infacol, Espumisan, édeskömény, mecsek tea nem használ.2008. szept. 1. 14:51
1/2 anonim válasza:
A Beba nekem se vált be egyik gyerekemnél se, mert fájt tőle a hasuk.
Nekünk a Milumil HA vált be, mindkettőnek, fél évig nem is adtam más márkájút.
A Hippről sajnos nem tudok nyilatkozni.
Sok sikert.
2/2 anonim válasza:
A Hipp-ről nincs tapasztalatom. A picikém Beba HA Start Aktívot kap és nagyon meg vagyok vele elégedve. Úgyhogy szerintem egyértelműen babafüggő, nem lehet megmondani, kinek melyik lesz a jobb. A doktornőm szerint egyébként jelenleg a Beba HA Start Aktív a legjobb minőségű tápszer. Ha nálatok nem vált be a Beba, akkor próbáld ki a Hipp-et, ha az sem, akkor mást. Szerintem másképp nem tudod meg, ha nem kísérletezed ki. sok sikert! 15 hetes kislány anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!