Nektek is állandóan beveri valamijét, vagy csak nekem? De napi szinten.
Figyelt kérdés
Most lesz 9 hónapos,minden napra kijut valami...Tegnap pl. az ágyának az ágyneműtartós fiókját húzta rá a kezére. Böhöm nagy,masszív,eszembe nem jutott volna. Na ment a sírás. Aztán este bevágta a fejét az ágyrácsba. Tegnapelőtt lefejelte a radiátort. Ma elborult,lefejelte a földet. Ma felállt a pelenkázón,előredőlt és lezúgott róla. Elkaptam szerencsére,többet nem is fogom pelenkázóra tenni. Nem számítottam rá,hogy feláll,későbbre vártam. Csak nálunk van minden nap ilyesmi???2015. jún. 9. 11:48
11/12 anonim válasza:
Az én kisfiam is 7 hónapos kb 2 hete áll fel, de eszméletlen amit művel. Nem csak ott akar felállni ahol tud, hanem gugolásba felmegy és akkor is felakar állni. Lassan már a hajamat tépem, nem merem letenni a földre mert azt nem tudom megtenni, hogy egész nap ott ülök mellette. Nekem is esett le az ágyról, éppogy elkezdett kúszni. De hál" istennek semmi baja nem lett (kopp,kopp,kopp)!
12/12 anonim válasza:
Az én fiam 6 hónapos kora óta feláll és kapaszkodva megy, gondolhatod: ha a kanapé végére ér elkapom, de ha nem vagyok elég gyors, akkor nesze egy újabb lila folt, ha orvoshoz kell menni rendesen parázok, mert úgy néz ki a gyerek, mintha ütném-verném! Kislányom nyugis volt, most meg a fiamnál jönnek a kaszkadőr mutatványok! Próbáld meg elkapni, ha nem sikerül figyeld a jeleket, hogy legalább agyrázkódása ne legyen! Én is csak ezt tudom tenni, mert egyszerűen sokszor, képtelenség elég gyorsak lenni! Magas helyre ne tedd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!