Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nektek is állandóan beveri...

Nektek is állandóan beveri valamijét, vagy csak nekem? De napi szinten.

Figyelt kérdés
Most lesz 9 hónapos,minden napra kijut valami...Tegnap pl. az ágyának az ágyneműtartós fiókját húzta rá a kezére. Böhöm nagy,masszív,eszembe nem jutott volna. Na ment a sírás. Aztán este bevágta a fejét az ágyrácsba. Tegnapelőtt lefejelte a radiátort. Ma elborult,lefejelte a földet. Ma felállt a pelenkázón,előredőlt és lezúgott róla. Elkaptam szerencsére,többet nem is fogom pelenkázóra tenni. Nem számítottam rá,hogy feláll,későbbre vártam. Csak nálunk van minden nap ilyesmi???
2015. jún. 9. 11:48
1 2
 11/12 anonim válasza:
Az én kisfiam is 7 hónapos kb 2 hete áll fel, de eszméletlen amit művel. Nem csak ott akar felállni ahol tud, hanem gugolásba felmegy és akkor is felakar állni. Lassan már a hajamat tépem, nem merem letenni a földre mert azt nem tudom megtenni, hogy egész nap ott ülök mellette. Nekem is esett le az ágyról, éppogy elkezdett kúszni. De hál" istennek semmi baja nem lett (kopp,kopp,kopp)!
2015. jún. 9. 15:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 hónapos kora óta feláll és kapaszkodva megy, gondolhatod: ha a kanapé végére ér elkapom, de ha nem vagyok elég gyors, akkor nesze egy újabb lila folt, ha orvoshoz kell menni rendesen parázok, mert úgy néz ki a gyerek, mintha ütném-verném! Kislányom nyugis volt, most meg a fiamnál jönnek a kaszkadőr mutatványok! Próbáld meg elkapni, ha nem sikerül figyeld a jeleket, hogy legalább agyrázkódása ne legyen! Én is csak ezt tudom tenni, mert egyszerűen sokszor, képtelenség elég gyorsak lenni! Magas helyre ne tedd!
2015. jún. 10. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!