A babaolajat hogyan es mikor kell hasznáni?
Figyelt kérdés
Ha fürdés előtt leolajozom, akkor nem fog csúszni a kis teste,nem csúszhat ki a kezünkből a kádba rakás közben? Ha olajos a teste, a fürdető attól még hat?2008. szept. 1. 11:42
2/6 anonim válasza:
Én is előtte kenem be, nem annyira, hogy tocsogjon az olajtól, akkor tuti, nem csúszik ki a kezedből. Semmi problémánk nincs a bőrével így. Viszont utána kenésnél nem tudom hogy lehet letörölni az olajat. Nekünk a védőnő úgy mondta, hogy előtte olajozzunk. 15 hetes kislány anyukája.
3/6 anonim válasza:
Én csak a kis hajlatait kenem be olajjal fürcsi előtt, máshol a testét nem, inkább jól megmosom a mosdatókenőccsel, amit a vízben elkeverek, még a kis kobakját is azzal mosom, mert elkezdett hámlani!
Szerintem a hydrophil mosdatókenőcs kenőcs a legjobb a kis bőrüknek!!!!ha hámlik valahol, azt persze bekenheted olajjal, de csak vékonyan és fürcsi előtt!
4/6 anonim válasza:
Én még sose olajoztam a lányomat és gyönyörű bőre van. Okvetlen fontos bekenni? Nekem védőnő mondta hogy nem kell.
5/6 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok. Nekem azért ajánlották, mert hámlott a kis bőre pár hetesen. Azóta már gyönyörű a bőre, de az olajozást megtartottam, szerintem ártani semmiképp nem árt. A babák bőre egyébként sokszor elég száraz. Én most pl. a homlokát is fogom kenni kicsit, mert úgy érzem kicsit száraz. Máshol mindenhol jó.
6/6 anonim válasza:
Én sem olajoztam csak pár hetes korában néhány napot, amikor helyenként hámlott a bőre. De azóta se. Ha nem száraz a bőre nincs rá szükség. 7,5 hónapos, azóta sem volt gond a bőrével, igaz még mindig a gyógyszertári fürdetőt használjuk esténként, ami testápoló is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!