Hisztek benne hogy a babák látnak szellemeket?
Hát csajok rajtam is a hideg futkos! Kell nekem ilyeneket olvasni éjfél körül.. :D
Én is hiszek benne, hogy látják a szellemeket. A babám születése után 3 héttel halt meg az Anyukám. Én érzem, hogy itt van velünk és vigyáz ránk. Volt olyan, hogy a lányom mosolygott a "levegőbe". Mondtam is, hogy biztos ott van Mamácska. :) 9hós
Nagyon durva, ebben én is hiszek, nálunk is történtek hasonló dolgok. Míg kislányom kicsi volt, sokszor szopi után elnézett a vállam felett és bámult egy pontra, volt, hogy mosolygott, volt, hogy megijedt.
Aztán egy időre elmúltak az ilyenek, most újra vannak erre utaló dolgai. Most 1,5 éves, sokszor csinálja, hogy este fekszünk a nagyágyon, (ott alszik el), bújik hozzám,felém fordulva, majd hirtelen megfordul, nevet egyet, majd visszafordul, és izgatottan belém bújik újra, ezt egymás után sokszor megcsinálja. Már 5-6 alkalommal volt ilyen. Így utólag durva, de akkor nem ijesztő, mert én is odanézek, de nem látok semmit.
Érdekes dolgok ezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!