Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha 3 hós tápszeres fiam...

Baj ha 3 hós tápszeres fiam csak 5-6 oránként eszik?

Figyelt kérdés
2008. szept. 1. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Az én babám is tápszeres 5hós de mi 4-óránként eszünk.Szerintem neki még szüksége van a gyakoribb evésre,ne hagyd neki ilyen sokáig elhúzódni az etetést.
2008. szept. 1. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom azért eszik 5-6 óránként, mert egyszerre sokat eszik. Próbáld meg, hogy kicsit kevesebbet adsz egyszerre és így lehet, hogy előbb fog kérni. A 4 óra teljesen rendben, de 5-6 óra szerintem is sok. Márcsak azért is, mert akkor pedig jó sokat eszik és ezzel leterheli a kis gyomrát. Nálunk ilyen sok idő nem telik el, én arra figyelek, hogy a napi 6 étkezés meglegyen. Mivel a lányom magától hagyta el a hajnali etetést, ezért a napi hat úgy jön ki, hogy 3 óránként eszik kb. Ez alól csak akkor van kivétel, ha átalszik egy etetési időt. De általában akkor sem telik el négy óránál több két etetés között. 15 hetes kislány anyukája.
2008. szept. 1. 12:13
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 3,5 hónapos a lányom és 5-ször eszik egy nap, de ő is négy óránként nappali időszakban! Éjszakai evésről kb. 3 hetes szokott le, csak nagyon ritkán 1-2 éjszaka van, hogy felébred és valamit kér még (nagyon ritkán tápszer, de inkább tea)!

Ha szépen fejlődik a baba mosolygós, és nem fogy, akkor lehet, hogy nem kell neki többször enni-e!

Boldog babázást kívánok!

2008. szept. 1. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
az 5-6 ora sok ido!
2008. szept. 1. 18:24
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is van hogy 5 órára vagy 5 és félre eszik a védőnő azt mondta hogy a napi 4 evés elég.De modjuk 2.5 kilóval született és most 4 hósan 7 kg.Lehet ezért.Ha nem éhes előbb akkor sztem nem kell eröltetni.
2008. szept. 1. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Teljesen jól csinálja a kis pasi!Bízd rá!Te sem eszel,csak ha éhes vagy,nem?Az én fiam iS kb.így nyomja.Ne aggódj.16 hetes baba anyukája
2008. szept. 2. 00:23
 7/7 A kérdező kommentje:
akkar normális ha 5-6 oránként eszik?ne eröltessem?
2008. szept. 2. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!