Baj ha 3 hós tápszeres fiam csak 5-6 oránként eszik?
Figyelt kérdés
2008. szept. 1. 11:35
1/7 anonim válasza:
Az én babám is tápszeres 5hós de mi 4-óránként eszünk.Szerintem neki még szüksége van a gyakoribb evésre,ne hagyd neki ilyen sokáig elhúzódni az etetést.
2/7 anonim válasza:
Gondolom azért eszik 5-6 óránként, mert egyszerre sokat eszik. Próbáld meg, hogy kicsit kevesebbet adsz egyszerre és így lehet, hogy előbb fog kérni. A 4 óra teljesen rendben, de 5-6 óra szerintem is sok. Márcsak azért is, mert akkor pedig jó sokat eszik és ezzel leterheli a kis gyomrát. Nálunk ilyen sok idő nem telik el, én arra figyelek, hogy a napi 6 étkezés meglegyen. Mivel a lányom magától hagyta el a hajnali etetést, ezért a napi hat úgy jön ki, hogy 3 óránként eszik kb. Ez alól csak akkor van kivétel, ha átalszik egy etetési időt. De általában akkor sem telik el négy óránál több két etetés között. 15 hetes kislány anyukája.
3/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem 3,5 hónapos a lányom és 5-ször eszik egy nap, de ő is négy óránként nappali időszakban! Éjszakai evésről kb. 3 hetes szokott le, csak nagyon ritkán 1-2 éjszaka van, hogy felébred és valamit kér még (nagyon ritkán tápszer, de inkább tea)!
Ha szépen fejlődik a baba mosolygós, és nem fogy, akkor lehet, hogy nem kell neki többször enni-e!
Boldog babázást kívánok!
5/7 anonim válasza:
Az én kisfiam is van hogy 5 órára vagy 5 és félre eszik a védőnő azt mondta hogy a napi 4 evés elég.De modjuk 2.5 kilóval született és most 4 hósan 7 kg.Lehet ezért.Ha nem éhes előbb akkor sztem nem kell eröltetni.
6/7 anonim válasza:
Teljesen jól csinálja a kis pasi!Bízd rá!Te sem eszel,csak ha éhes vagy,nem?Az én fiam iS kb.így nyomja.Ne aggódj.16 hetes baba anyukája
7/7 A kérdező kommentje:
akkar normális ha 5-6 oránként eszik?ne eröltessem?
2008. szept. 2. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!