Álló babák Anyukái, raktok még valami szivacsot a kiságyba? (fejvédőn kívül)
Figyelt kérdés
A lányom pár napja feláll a kiságyban. Viszont, ha borul, akkor hátra esik és beüti a buksiját a rácsba. Ti, hogy csináljátok? Raktok ide valami szivacsot a fejvédőn kívül? Mert az benne van nekünk is a ágyban, de nem véd szinte semmit. :(
Vagy meg lehet neki tanítani, hogy csak a popójára huppanjon le? :S 9hós
2010. febr. 27. 19:34
1/7 anonim válasza:
Nekünk akkor már nem volt fejvédő,mert bemászott alá.Volt,amikor a pihenőszék mellett állt fel és borult el,mint 1 zsák krumpli.Volt néha riadalom,de aztán megtanult esni és utána nem volt gond.
2/7 A kérdező kommentje:
Remélem hamar megtanul esni szegénykém, mert akkorákat koppan a buksija, hogy nekem is fáj. És persze utána rettentően sír, már lassan nem merem egyedül hagyni a kiságyban. :( Félek, hogy nagyon beüti a kis fejét.
2010. febr. 27. 20:03
3/7 anonim válasza:
Kiságyat aludni használd, ne hagyd benne ha nem vagy ott, nehogy olyan helyen üsse be a buksiját, ahol nem kéne. Járóka jobb lenne. :)
4/7 anonim válasza:
Mi nem használtunk járókát sem. A lakást igazítottuk egy kicsit a babás igényekhez (1-2 fiók lezárása, de nem mind, hogy kutathasson) és szabadon kúszhatott, mászhatott. Általában úgyis jött utánam, még a konyhába is. Ha főzésnél nagyon lábatlankodott, akkor beültettem az etetőszékébe egy időre és megpróbáltam ott lefoglalni. Ha esett...hát istenem, ettől nem lehet megkímélni később sem. A fiókoknál olykor becsukta az ujját, de hamar megtanulta úgy csukni, hogy ne fájjon. Ma, 16 hósan magabiztosan közlekedik a lakásban, a kanapéra fel és lemászik. Szóval ezzel csak azt akartam, hogy szerintem szbadon mozogni hagyni a legjobb.(pedig járólap van mindenütt, és nem fázott meg sosem)
5/7 A kérdező kommentje:
Nálunk is szinte mindenhol járólap van, eddig féltem, hogy felfázik. De akkor hagyom inkább csatangolni. :) Van egy utazóágyunk, azt nyitogattam ki, amikor hajat mosni mentem stb. csak azt elég fárasztó volt kinyitni- összecsukni állandóan. Nem fértünk el tőle.
2010. febr. 27. 20:29
6/7 anonim válasza:
Nem, de szerencsénk is volt, mert nagyon hamar megtanult leülni (lerakja a kis kezét, oldalrabillen, és elengedi a másikkal az ágyat). Ha hallottam, hogy matat, bementem, és akár 5-6x is lefektettem, mondtam, hogy most aludni kell, jóéjt, otthagytam. Szerencsére nagyon hamar megszokta, hogy alváskor nem kell áldogállni. Meg lehet szerintem neki tanitani, azt pl megtanitottuk neki, hogy csúsztassa le a kezeit a rácson a járókában, úgy is le tud most ülni. Szerintem, ha mutatsz neki pár dolgot, odarakod a kezét, egy idő után azért segit neki :) Sok sikert :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2010. febr. 28. 00:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!