Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudok olcsón szivacsot...

Hol tudok olcsón szivacsot venni a kiságyba?

Figyelt kérdés
Kisfiam születése előtt kaptuk a kisággyal együtt a szivacsot is. Már elhasználódott, és szeretném lecserélni. Nekem teljesen megfelel a szivacs is, nem kell a drága matrac. Hol jutok olcsón ilyen szivacshoz? Esetleg Tesco? Vagy méteráru bolt? És kb. mennyibe kerül?
2010. szept. 1. 14:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neked megfelel, de a gyerek gerincenek nem biztos, hogy jot tesz.
2010. szept. 1. 14:21
 2/14 anonim ***** válasza:

barkácsboltok - praktiker, obi ,stb.

tesco-ban csak ágybetétet láttam meg behúzott matracot talán a gyerekoszályon van ....

kika, ikea

2010. szept. 1. 14:21
 3/14 anonim ***** válasza:
Szerintem minden városban van szivacsos. Tehát aki azzal foglalkozik, hogy minden vastagságban és méretben szivacsot árul, levágja, be is hózza neked. Az a legolcsóbb. Ha nem tudod, felétek hol van ilyen, keresd a hirdetését a helyi újságokban.
2010. szept. 1. 14:26
 4/14 anonim ***** válasza:
esetleg használtan? vatera, expressz, iwiw, babaszoba.hu, stb. stb.
2010. szept. 1. 14:26
 5/14 anonim ***** válasza:
IKEA-ban volt 2500 Ft néhány hete, nézd meg a honlapjukat. Viszont tényleg meg kéne fontolni, hogy ne legyen-e kókuszmatrac, 3 éves korig az a legjobb, nem hiszem ,hogy boldog lennél, ha mondjuk emiatt fájna a háta 74 éves koráig.
2010. szept. 1. 14:28
 6/14 Adnil25 ***** válasza:
Esetleg ha van a városban kárpitos mester. Ott is árulnak különböző vastagságú és nagyságú szivacsokat.
2010. szept. 1. 14:34
 7/14 anonim ***** válasza:
Én az Auchanban is láttam ilyen matracot, kb. 3000 Ft volt.
2010. szept. 1. 14:35
 8/14 anonim ***** válasza:
Méteráruban, és én 2500 ft-ért vettem Gyöngyösön. Jó kemény, biztosan nem lesz gond vele.
2010. szept. 1. 14:36
 9/14 anonim ***** válasza:
Az én időmben nem volt még kókuszmatrac (most vagyok 37 éves), és semmilyen gerincproblémám soha nem volt (szerencsére).
2010. szept. 1. 14:36
 10/14 anonim ***** válasza:

ikeában van 2990 ft-ért, tegnap néztük, mi is olyat fogunk venni.

És ne hallgass azokra, akik azt mondják, hogy a kókuszmatracnál nincs jobb, ez csak a mai divat, valaki kitalálta, hogy sok pénzt kaszáljon!Eddig is felnőttek az emberek, és nem feltétlen azért fáj egyesek háta, mert első 3 évüket nem kókuszmatracon töltötték...ez csak a személyes véleményem,de nagyon sokaktól hallottam már hogy nem szeretik, nem jó!Amúgy meg egy élő anyag, szóval csak egyszer kell hogy átfolyjon rajta a pisi, szerintem tuti beindul ott az élet, akármennyire mossák át....

2010. szept. 1. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!