Egyszerűen nem jön össze, hogy sétáljunk, nem baj?
Nem akarlak megbántani, de egy kicsit szervezd át a napotokat. Pl öltözz fel szopi előtt, a baba holmiját rakd oda, készítsd elő a babakocsit, stb, szóval mindent ami kell a sétához. Végeztek a szopival, babára rá az overáll, rád a kabát, és indulhattok. De ha fél óra múlva indultok az se baj. Séta közben nem lesz éhes a baba, ha nem értek haza pont 2 óra múlva, akkor sincs semmi. Általában elalszanak a babakocsiban.
De ha 1 óra múlva is indultok, a köv kajáig még van 1 óra. Annyi séta bőven elég.
Hidd el, sőt ahogy olvasom soraid, neked kifejezetten jót tenne, és nem mellesleg a babábnak is. Ne lustulj el, mert egyre rosszabb lesz, és 2 hónap múlva be fogsz csavarodni a 4 fal között. (tényleg nem bántani akarlak, jót akarok neked)
Találd ki, hogy pl a délelőtti szopi után lementek, és csináld úgy minden nap. A babádnak is szüksége van napirendre és neked is!
Remélem tudtam segíteni.
Már én is gondoltam a délelőtti sétára, csak éjszaka 2-3 óránként szopizik, reggel mint a mosott rongy olyan vagyok, ezért vissza szoktam aludni reggel egy kicsit 2 szopi között, ha épp hagyja. Nem kell mondanom, hogy az energiám a béka segge alatt van.
A múltkor mentünk a dokihoz, nem kell mondanom, hogy végig sírta az öltözködést. Előtte az erkélyen levegőztettem, 5 perc után el kezdett sírni, talán ezért is tartok a sétáktól, nehogy nagyon rázendítsen az utcán.
21,59 vagyok.
Ez csak a kezdő anyukák rémálma, hogy rázendít a baba az utcán. Én is mindig ettől féltem. Most már nem érdekel, ki mit gondol, ha nyűgje van a babámnak, gyorsan hazasietünk.
Ha délelőtt pihensz, menjetek le délben, akár fél órára. Hidd el, tényleg jót fog tenni, főleg hogy nyakunkon a tavasz :)
hali a 21.59 sel nagyon egyet értek . Kell a babának a rendszer és meglátod neked is jót fog tenni ha szép időben sétálsz egyet feltöltődsz. Tudom hogy fárasztó pici babával de kell a friss levegő mind kettőtöknek.
Egy 13 hós kislány édesanyja vagyok . Mosok főzök takarítok meg mindent amit kell . és napi 1-15 órát kint vagyunk kivéve ha esik. Még hó esésben is . Ja 1x volt csak beteg mielőtt itt sokat bekapnának érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!