Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szoptatós anyukák, ezt nem...

Szoptatós anyukák, ezt nem értem! Ti hogy csináljátok?

Figyelt kérdés
5 hónapig szoptattam a fiamat ,majd orvosi javaslatra ,megkezdtük a hozzátáplálást ! (kötekedők kíméljenek ) Szépen megy minden a délelőtti és a délutáni szoptatást kiváltottuk ! Reggel délbe este és éjjel még szoptatom a gyermekemet ,viszont hiába fejtem a 2 kiváltott időben ,egyre kevesebb a tejem !Gyakorlatilag most igazodott a szervezetem a kereslethez ,ezt értem csak azt nem ,hogy ha majd kiváltjuk az ebédet is utána lesz még tejem ? Akik reggel és este még szoptatnak ,nekik hogy van tejük ? Ezeket az étkezéseket nem váltották ki ?
2010. febr. 27. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én már csak reggel és este szoptatok, kb. 3 hónapja, de annyi tejem van, hogy erre elég legyen. Ne aggódj, tudni fogja a szervezeted hogy mennyit termeljen. Én az esti szopi előtt már rendes vacsorát adok a fiamnak, aztán fürdés és utána van a szopizás. Amikor ébred akkor szopizik (általában 7-8 óra körül), ilyenkor mást nem kap, hanem 9-10 körül tízórait!

Remélem tudtam segíteni!

2010. febr. 27. 20:06
 2/4 anonim ***** válasza:

1 éve szoptatom a fiamat, de mellette sose tudtam fejni, akármivel próbáltam, gondoltam biztos pont annyi van amennyi kell, aztán a kiváltott étkezéseknél sem tudtam fejni, mintha a testem csak a babámnak adna tejet.

Már hónapok óta csak este és reggel szopizik, van elég tejem, de már nem lakik jól vele, hiába szopik sokat, így reggel kap kakót tápszerből.én azt vettem észre hogy a szervezet tényleg tudja, hogy mikor mennyi tej kell, ne aggódj!

2010. febr. 27. 20:22
 3/4 anonim ***** válasza:
1 éve szoptatok. 9-10 hós kora óta csal reggel és este szopizik, és éjszaka 1-2x. Elég még neki a tejem, és tényleg a szervezet, tudja hogy menni tejre van szükség.
2010. febr. 27. 21:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Az én lányom 20 hós, tehát tulképpen minden étkezést kiváltottam már, de még rengeteg tejem van, egyszerűen azért, mert még szopik. Ha Te is kiváltod az egyes étkezéseket, de még cicizik a babád (mert olyanja van, fáj a foga, stb), akkor Neked sem fog elfogyni rögtön.
2010. febr. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!