Szoptatós anyukák, ezt nem értem! Ti hogy csináljátok?
Szia!
Én már csak reggel és este szoptatok, kb. 3 hónapja, de annyi tejem van, hogy erre elég legyen. Ne aggódj, tudni fogja a szervezeted hogy mennyit termeljen. Én az esti szopi előtt már rendes vacsorát adok a fiamnak, aztán fürdés és utána van a szopizás. Amikor ébred akkor szopizik (általában 7-8 óra körül), ilyenkor mást nem kap, hanem 9-10 körül tízórait!
Remélem tudtam segíteni!
1 éve szoptatom a fiamat, de mellette sose tudtam fejni, akármivel próbáltam, gondoltam biztos pont annyi van amennyi kell, aztán a kiváltott étkezéseknél sem tudtam fejni, mintha a testem csak a babámnak adna tejet.
Már hónapok óta csak este és reggel szopizik, van elég tejem, de már nem lakik jól vele, hiába szopik sokat, így reggel kap kakót tápszerből.én azt vettem észre hogy a szervezet tényleg tudja, hogy mikor mennyi tej kell, ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!