Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Azt, hogy mennyit evett a...

Azt, hogy mennyit evett a babatok pl fozelekbol, gyumolcsbol, stb miben meritek? Ml vagy gramm?

Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 23:19
 1/9 anonim ***** válasza:

én üvegből etettem(vagy mert vásárolt volt a bébiétel, vagy mert azokba készítettem az ő ételét, plusz minden egyéb terméken a mennyisége, babapudingok pl 4x100 grammosak)

plusz a cumisüvegen is a mérce, ha netán a gyümölcsöt vízzel higítva adtam.

én a mai napig tudom hány grammot eszik és egy éves.

de van itthon grammoló is a pépek kiméréséhez

2015. jún. 6. 23:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Én mindig grammban mértem.
2015. jún. 6. 23:49
 3/9 anonim ***** válasza:
grammban mertem. de ennyi mennyisegnel ugyanaz ha milibe mered, ne foglalkozz a suruseggel.
2015. jún. 7. 04:28
 4/9 anonim ***** válasza:
75%
semmiben, minek? Jóllakott, boldog, mosolyog. Nem mindegy, hogy 20 vagy 43 grammtól?
2015. jún. 7. 07:16
 5/9 anonim ***** válasza:
grammban
2015. jún. 7. 07:31
 6/9 anonim ***** válasza:
Én egy nagy mércés pohárban turmixoltam az ételt, így láttam ml-ben, hogy mennyit evett. De minek is ezt mérni?
2015. jún. 7. 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Gyümölcsöt nem mértem. Előző vagyok.
2015. jún. 7. 09:24
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem mérem.

Amikor gyümölcsöt kap babakeksszel én nem mérem le,hogy hány gramm... Minek?

Amikor üveges bébiételt kap azon meg rajta van hány gramm:)

Ml-ben a tápszert mérem,nem a szilárd ételt.

2015. jún. 7. 19:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Soha nem mértem. Mindkét lányom annyit evett, amennyi belefért, amennyire éhes volt, szépen fejlődött. Van egy kisebb és egy nagyobb üvegtálka, abból kaptak enni, azon láttam, hogy mennyit esznek, és ahogy nőttek, növeltem benne a mennyiséget, vagy bolti üvegeset kaptak. Soha nem néztem, mennyit esznek.

Tápszer az más, ott persze nézni kell, mennyi vízhez mennyi tápszert tegyek, így tudom, mennyit ittak belőle.

2015. jún. 7. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!