Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csak én vagyok "kitüntet...

Miért csak én vagyok "kitüntetve" azzal hogy 7 hetes kislányom csak nálam ordít?

Figyelt kérdés
Ha bárki másnál van, apjánál, nagyszülőknél vigyorog alszik stb. Ha az én kezemben akkor nagyrészt csak sír. Mi baja van Velem???????
2008. szept. 1. 09:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Semmi baja nincs veled,csak valószínű tőled a hamikáját várja és mivel nem mindig azért veszed fel még nemtudja mi másért tartogatod.

Próbáld meg a hasadon pihentetni, megnyugtatni, énekelj neki..és ha nem te fürdeted, akkor pár napig vedd át a fürdetést, mert ott jól lehet barátkozni.

2008. szept. 1. 09:51
 2/5 A kérdező kommentje:
apukája fürdeti kezdettől fogva, és nagyon szereti. már előtte fél órával nyöszörög, gondolom várja a fürdetést.
2008. szept. 1. 09:59
 3/5 anonim ***** válasza:

A férjem azt mondta nekem ebben az időszakban, hogy így fejezi ki a rajongását értem. Szerintem minden baba megcsinálja ezt 7 hetesen ilyenkor van szerintem egy fejlődési szakasz! Kb. nálam egy hét volt! Meg most volt nem rég a 3 hónapos korszaknál! Én úgy vettem észre a szuri után jött ki a lányomon!

Boldog babázást kíván 3,5 hónapos anyuka

2008. szept. 1. 10:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Semmi.Nálunk is van olyan,h engem össze-vissza szopiz,nyalogat,nyekereg.Másnál meg vigyorgás és duma megy.Tejszagom van mondta anyukám.(Nálunk 6 hetesen volt egy ilyen időszak.)

A lényeg,h ne légy feszült,ideges,mert megérzi.

2008. szept. 1. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én ezt akkor vettem észre a 7 hetes kisfiamon, ha éhes. Pl. ha a sétából jövünk hazafelé, és éhes kezd lenni, nem nyugszik meg a kezemben, viszont Apa kezében igen. Persze, ha nagyon éhes, akkor Apánál is ordít :-)

Én rengeteget beszélgetek vele a pelusozón, akkorákat nevet, és próbál ő is gőgicsélni, válaszolgatni. Ha ezek után a karomba veszem, nagyon jól elvan (persze, ha teli a pocak). Imádja, ha tisztába teszem, ha öltöztetem. Most a pihenőszékkel barátkozunk, abba beleteszem, ott is beszélgetek hozzá, hogy kacagjon, aztán hagyom nézelődni egymagában.

Esetleg próbáld ki ezeket a módszereket, mert így tényleg csak akkor sír az én kezemben a kisfiam, ha valami baj van (éhes, fáj a poci, teli a pelus, stb.).

Nekünk is volt 1-1,5 hete, hogy csak Anyunál nyugodott meg, de ott aztán akármeddig elvolt.

Sok sikert, sok mosolyt! :-)

2008. szept. 1. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!