Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet hogy mióta tápszer...

Mitől lehet hogy mióta tápszert váltottunk azota ritkábban eszik a babám és tovább tart mire megemészti?

Figyelt kérdés
most volt 6 hónapos és milupa 2-esre váltottunk.egyébként erről a tápszerről mik a tapasztalatok? eddig a milupa milumil ha start-ot kapta
2008. szept. 1. 09:30
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem véletlen,hogy tápszert kell cserélni, a babák szervezetének is nagyobb ilyenkor az igénye a fejlődéshez, ezek a 2-es tápszerekpedig olyan tápanyagokat tartalmaznak, amelyeket nehezebb emészteni, mint a korábbi tápszerekben, ezért ezt a baba gyomrának meg kell tanulnia. Ez a tápszer teljesen bejött egyébként, de hasonlóan indult.
2008. szept. 1. 09:44
 2/2 anonim ***** válasza:
csatlakozom az előttem szólóhoz, én is milupát adok neki kiegészítőként, mert nincs elég tejcsi, egyébként bevált, most viszont a gyerekorvos humanát írt fel, és a bébi telibeköpött vele, és ordított, nem hajlandó megenni, megkóstoltam, hát valami borzadáj az íze, úh maradjon a milupa
2008. szept. 1. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!