Akiknek a babaja egyaltalan nem volt hasfajos es nagyon nyugodt baba volt! Leirnatok, hogy milyen volt a szulesetek?
Már nap közben, délután éreztem kis keményedést, összehúzódást, de csak elvétve és nem volt erős, még simán intéztem a dolgaimat. Este felé már erősödtek, bár akkor még nyugodtan filmet néztem, de éreztem, hogy ebből majd szülés lesz, de azt hittem, hogy még ráérünk majd reggel bemenni. Este 10-11 körül már gyakoriak és erősebbek voltak a fájások, úgyhogy elkezdtem készülődni, összeraktam a cuccaimat, lefürödtem, az segített. Kb. éjfélre értem be a kórházba, ott mondták, hogy 2 ujjnyira nyitott vagyok és hogy jól haladnak a dolgok. Előkészítettek, rám rakták az NST-t, bekötötték az oxitocint, én fekhettem, labdán lehettem, ahogy jól esett, a szülésznő gyakran rám nézett, orvos csak akkor jött, ha ő szólt neki. Jó ütemben tágultam, minden rendben volt, a kitolás is gyorsan meglett, végül 3 óra 43 perckor megszületett a kislányom. Rám fektették, utána elvitték megmosdatni, vizsgálatokra, de aztán megkaptam és összeismerkedhettünk :)
Igazi kis Buddha, keveset sír, az első otthon töltött estét végig aludta, utána persze már jöttek az éjszakázások, de nyugis baba nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!