Kislányom 4 hónapos. Anyósomék és sógornőm már 3 hónapos kora óta azzal nyaggatnak, hogy adnom kellene neki kecsketejet. Én nem akarok. Miért nem értik meg?
Add oda ezt a cikket a férjednek. Nem azért találtad ki, hogy ne igyon kecsketejet, mert haragszol az anyósodékra, hanem mert a legjobbat szeretnéd a gyermekednek.
Az én anyósomék is ilyenek, nekik is van 3 kecskéjük :-(, de a legfontosabb, hogy a férjed melléd álljon. Anélkül semmi esélyed. Viszont a férjedet csak észérvekkel tudod meggyőzni. Az anyósodékkal ne foglalkozz, csak a férjed a fontos. Nem csak ebben a kérdésben. Nálunk például a bölcsi is feljött ilyen ügyként, mert anyósom, ezért külön előnyugdíjaztatta magát, hogy majd ő vigyázz inkább a gyerekre. Ne hagyd magad! Ha a férjedet meggyőzted, akkor nyert ügyed van.
Kitartás, sok mindenben nem fogtok még egyetérteni, míg felnő. De megértéssel és érvekkel menni fog.
Írj egy listát az ellene dolgokról, és kérd meg a férjedet, hogy gyűjtsön mellette szóló érveket. De ne fórumokat hozzon fel, hanem cikkeket! (Az én párom, egy csomó öregasszony hozzászólását probálta meg bevetni ellenem, de semmi hivatalos cikket nem nézett meg :-( )
Szia!
Szerintem a mig van tejed, és elegendő is a babódnak felesleges neki adni.
Másik, hogy én még akkor sem fogok adni neki. Inkább a tápszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!