Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csak én vagyok ilyen-vagy más...

Csak én vagyok ilyen-vagy más is beszél olykor emelt hangon a babájához?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, mindenben igyekszem a kedvére járni, megszakítva ezzel minden mást. De amikor kínlódik, mert álmos, és feszeng az ölemben, akármit csinálok... Ilyenkor leteszem, had fárassza magát, majd felveszem, de ha kezdődik előlről, felmegy a pumpa. Mondom is neki, hogy nem igaz, hogy enélkül a felvezetés nélkül nem megy.
2015. jún. 5. 08:23
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tud elaludni-erre magamtól is rájöttem. De miért nem?- párszor elaludt magától is a pihenőszékben, vagy mikor mellettem feküdt, cumizott, és simogattam a haját.
2015. jún. 5. 09:47
 12/17 A kérdező kommentje:
Szokta dörzsölni a szemét, ásítozik is. Most, hogy főztem, meg ideírtam, csak eh-hangokat adott, s láss csodát, bealudt a játszőszőnyegen.
2015. jún. 5. 09:49
 13/17 anonim ***** válasza:
1. válaszoló! Remélem csak iróniával írtad ezt...mert ha nem, ilyenkor elgondolkodok, minek az ilyen embernek gyerek...
2015. jún. 5. 16:59
 14/17 Shai-Hulud ***** válasza:

"Remélem csak iróniával írtad ezt..."

Szerinted? :D

(Épeszű ember SZÁNDÉKOSAN nem kiabál egy kisgyerekkel. Az más kérdés, hogy ha valaki fáradt, türelmetlen, akkor persze hogy felemeli a hangját, de ebben semmi bántó nincs.)

2015. jún. 5. 20:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Hát én itt már olyan gyereknevelési módszereket olvasgatok, hogy már semmin nem lepődnék meg, azért kérdeztem rá :)
2015. jún. 5. 20:35
 16/17 anonim ***** válasza:

4 hónapos gyerek hisztizik?! Nagyon nem.

Több türelem!

2015. jún. 5. 21:39
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem egy nyelvet beszélünk. Nálam az hiszti, ha hadakozik az ellen, amire szüksége van. S közben a feltételek is adottak hozzá.
2015. jún. 6. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!