4,5 hónapos lányom fürdetés előtt lefordult az ágyról. Lehet baja?
Figyelt kérdés
Soha nem hagyom magára, ez véletlenül, de előfordult!!! Nem láttam, mikor leesett, de amikor felvettem,megörült nekem, abba hagyta egy pillanatra a sírást majd újra keservesen sírt fél percig, majd az apját meglátva vigyorgott és onnantól kezdve már nem is sírt. Azóta eltelt egy óra, ütésnyomokat nem látok rajta, hasra esett, a kiságy és az ágy közé. Talán fékeződött is mert elég keskeny a hely.. Ugye csak megijedt? Valaki járt már hasonlóan? Teljesen jó a közérzete, ugyanolyan, mint volt. Eddig is féltem, hogy baja lesz, de ezek után rettegni fogok! Segítsetek! Mit tegyek? Vigyem egy belső kivizsgálásra? köszönöm!!!2008. aug. 31. 20:44
1/1 anonim válasza:
én jártam így, a 3 hetes babámmal! Bár nagyon puhára esett, de akkor is leesett. Semmi baja nem lett!!
A doktornőt azonnal felhívtam és azt mondta, ha sír és ugyanúgy viselkedik mint eddig akkor nincs baj. Ha viszont szokatlanul csendes az nem jó jel.
Mindenképp vizsgáltasd meg, főleg hogy hasra esett! Milyen felületen landolt? Parketta? szőnyeg? ez is számíthat. Mindenesetre ne pánikolj, jól vizsgáld meg a testét holnap reggel, van e rajta kék folt stb. szerintem nem lesz semmi baj. nekem is jó lecke volt, azóta mindíg rajta a kezem, és ha ott kell hagynom pár percre, akkor beteszem a kiságyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!