Tejfölt mikortól adtatok a babának? Hogyan vezettétek be?
Figyelt kérdés
1 éves a lányom adhatok már neki? Mennyivel, hogyan kezdjem? Köszi!2010. febr. 27. 09:47
1/9 A kérdező kommentje:
Vajat, sajtot, túrót már kapott...
2010. febr. 27. 09:48
2/9 anonim 

válasza:

Biztosan adhatod már neli. Kisfiam 7 mhónapos múlt és már 1-1 teáskanál tejfől és kefírt is kapott. Szerintem úgyan úgy kell bevezetni mint bármi mást.
3/9 anonim 

válasza:

Én egyszer már adtam neki 9 hónapos korában,vadas formájában... Szerintem 1 évesen már nyugodtan adhatsz neki,én főzelékbe tenném bele habarásként.
4/9 A kérdező kommentje:
Esetleg "nyersen", kenyérrel??? Nem fog menni tőle a hasa?
2010. máj. 16. 21:42
5/9 anonim 

válasza:

Júniusban lesz 1 éves a lányom.
Vajat, sajtot, joghurtot, kefirt, házi aludtejet már kapott és a dokinéni javaslatára szépen elkezdtem bevezetni (szigorűan kóstoltatás szintjén) a tejbegrízt, tejes kukoricakását (mindet házi tejből) és a tejfölt.
A tejfölt én a tejfeles ételekben kóstoltattam főzve, és mivel azzal semmi gond nem volt, egy kicsit kentem a szendvicsére.
6/9 anonim 

válasza:

Amikor a lányom már evett túrót, kefírt, joghurtot, sajtot, akkor adtam már neki tejfölt is, először csak a kész főzelékbe kevertem kicsit, meg habarásként, de hogy őszinte legyek, én a tejfölt már nem kóstoltattam, a többi tejtermék után már simán adtam neki.
7/9 anonim 

válasza:

Nyolc hónapos kora óta kapja habarásként.Kilenc óta kikeverve túróval és gyümölccsel.
Elvileg nyolc hónapos koruktól kaphatnak feldolgozott tejtermékeket, amilyen a tejföl is.
A tejjel kell a legtovább várni.
8/9 anonim 

válasza:

Én tegnap adtam előszőr a lányomnak a tökfőzelékbe habarásként 9,5 hós
9/9 anonim 

válasza:

tegnap 21:50 vagyok
A natúr tejföltől a kenyéren nem volt hasmenése a lányomnak, szerintem próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!