Csecsemő mellett tanulni és bejárni előadásra?
Nekem extrém esetem lenne. Terhességem utolsó 2 hónapjában kezdeném a sulit, és szülés után 8 hónapig tartana még.
A munkahelyemen kb 10 évente indul ilyen jellegű képzés, amivel meg tudnám duplázni a fizetésem, ha elvégezném.
Nos, szerintetek belevágjak? úgy, hogy utolsó hónapokról van szó és a 6 hetes gyerekágyas időszak sőt a szülés sem lenne indok arra, hogy nem járok be heti egy konzultációra?
Szia! Először is gratulálok a babához!
Én a másoddiploma miatt tavaly szeptemberben kezdtem el egy 3 éves képzést. Akkor voltam kb.22 hetes terhes. A vizsgaidőszak izgi volt 35, 36 hetes terhesen! Az utolsó vizsgámat a januári szülésem után csináltam meg. A kicsi mellett van egy 3 évesem is. Nem egyszerű,de van segítségem! Plusz én felmentést kaptam az előadások látogatása alól. Szerintem vágj bele! Hosszú távon megtérül. Kitartást és sok sikert kívánok!
Terhesség előtt kezdtem el egy két éves képzés, cég fizeti. Terhesen még bejártam, aztán jeleztem, hogy a vizsgaidőszakot üti a várható szülés dátuma, legyenek kedvesek későbbre időpontot adni.
Májusban szültem, augusztusra kaptam másik időpontot. Ezt méltányosságból megadják, maximum vinned kell igazolást a nőgyógyásztól, bár ha nagy hassal kéred, elég egyértelmű lesz.
Gyerek mellett lehet tanulni, legalábbis nekem sikerül. Az apján sok múlik, ha nem húzza ki magát a gondozásból, akkor egyszerűen át kell adni neki a tanulós időszakra a gyereket. Ha szoptatsz, akkor szoptatásokra megszakítod a tanulást, majd folytatod. Vagy fejsz le tejet.
Ha tápszeres lesz, akkor még egyszerűbb, ahhoz végképp nem kellesz.
A lányom tápszeres, a férjemmel mindketten képzésre járunk, szerencsére nem esnek egybe a vizsgaidőszakok. Így felváltva vállalunk többet a gyerekkel esténként - épp kinek kell tanulnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!