Benett névről mi a véleményetek?
Nemsokára testvérem lesz,de még nem tudjuk,hogy fiú vagy lány.Ha kislány lesz biztos,hogy Flóra lesz,de fiú nevet még nem találtuk ki,én a Benett-re gondoltam(tudom,hogy nem én döntöm el,de a kislány név is az én ötletem volt és mindenkinek nagyon tetszett:)),de mindenki borzalmasnak találta,nem csak otthon,de még a barátaim is.
Tényleg ilyen szörnyű név?
15/L

2 éves fiamat így hívják. Tudom, hogy megosztó ez a név, van akinek nagyon tetszik van aki ki nem állhatja. Én nem tudtam, hogy a Balázsnak így hívják a kisfiát, mi egyszerűen csak átnéztük a neveket és a férjemmel azonnal a Benettet mondtuk. Nekem a régi nevektől áll fel a szőr a hátamon...
Amúgy adnék egy tanácsot, nagy ívben le kell sz.rni mások véleményét ha amúgy nektek ez tetszik. Azért mert a szomszédnak nem tetszik még hívhatjátok így. :)
Amúgy nem annyira gyakori név mint ahogy itt mondják, én már évek óta nézem a neves listát hogy melyik név hányadik helyen van, tehát mennyire gyakori nevek és a Benett még az első 10-ben sincs benne.

Fiamat így hívják! :) Engem nem érdekelt sem mások véleménye, sem Sebestyén Balázs.
Amiktől nekem van herótom, az az ötezredik Bence/Marci/Olivér...és Ármin/"Selyemfiús"Noel. Ha ezeket nézem (meg persze a Rikárdókat), akkor ezerszer jobb a Benett! Nekünk! :) Aztán persze nem vagyunk egyformák!

Nem tetszik egyáltalán. Furcsa, idegen, szörnyű...
Inkább Bercel, Vencel, Vince, Bulcsú, Zétény, Regő, Zénó, Zerind, Bence, Nimród?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!