Mi a véleményetek a Benett névről?
Tudom, hogy külföldi, és hogy a Sebestyén Balázs fiát is így hívják, ezért sokan alapból leszólják. De nekem nagyon megtetszett. Amúgyis a B betűs fiúnevek tetszenek, de ez.. nagyon jó.
Ti hogy vagytok vele? Milyen beceneveket tudtok hozzá? (a Benin kívül) :D
Tetszik. Az egyik legjobb barátnőmmel kb. egyszerre szültünk, az ő fiát is így hívják.
Hozzá teszem én nem tudtam hogy Sebestyén Balázs gyerekét is hívják. De lényeges ez? Minden névből több van a világon nem csak egyetlen egy ember viselheti :D:D
Én (és nem vagyok egyedül vele!) először nem is tudtuk fiú vagy lánynév e. Én sajnos nem tudok elvonatkoztatni sebestyén "csapbólisénfolyok" balázstól e név tekintetében.
Egyébként is nagyon unalmasak ezek a Bence, Bendegúz, Benett és egyéb ilyen nevek amiket Beninek, Bennek stb.becéznek. Hangsúlyozom, számomra.
Nekem sem tetszik. Pont úgy vagyok vele, ahogy írta itt előttem az egyik hozzászóló: a sok Bence, Bendegúz, Benedek, Benjamin... nekem ezek olyan egyívású sablonos nevek.
Szerintem, ha S.B. nem pont ezt a nevet választja a gyerekének, és utána nem hordozza körbe nagy büszkén a médiában, akkor ez a Benett név most is egy tök ritka név lenne, és nagyon sok embernek eszébe sem jutott volna ezt a nevet választani. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy S.B. majmolásaként választják mások is ezt a nevet, hanem nagyon bekerült a köztudatba és népszerű lett. Számomra túlságosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!