A 2. babának mindenből újat vesztek ha ilyen másfél 2éven belül érkezik? Vagy mi az amiből tuti?
pl.:babafésű;körömvágó olló;textil pelenkák;pelenkázó feltét;kiságyba matrac....
Várom a tapasztalatokat,segítséget 19hónap lesz köztük,és mind a kettő fiú
Kiskádat, hordozót újat veszünk, mert most kölcsönbe kaptunk.
Körömvágó ollót eleve nem is vettem, van nagyon jó Solingen ollóm, mielőtt az övét vágom, lefertőtlenítem és kész. Pelus van egy halom, főzőmosás és kész.
Pelenkázó lap is jó, csak meg kell ragasztani a sarkát. Matrac: a kiságy is kölcsön, visszaadom, veszek fa járókát és abba vágatok matracot, mert akkor talán ki is lesz használva kiságy+járókaként, a lányom se nagyon alszik a helyén.
Ruha: lesz pár új darab, de attól függ lány lesz vagy fiú a következő. Fiúnak új ruhatár kell :-)
utolsó vagyok:
Babakocsi tök jól van, az is megfelel, cumisüvegből talán kettőt használtunk, és van vagy 8, szóval az sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!