A 2. babának mindenből újat vesztek ha ilyen másfél 2éven belül érkezik? Vagy mi az amiből tuti?
pl.:babafésű;körömvágó olló;textil pelenkák;pelenkázó feltét;kiságyba matrac....
Várom a tapasztalatokat,segítséget 19hónap lesz köztük,és mind a kettő fiú
Nem.Megvannak a kinőtt kis ruhák.
Fésűt igen, azt a lány eljátszotta, és babakocsit, mert azt eladtuk/Nem terveztük a tesót, de jön:)/
Szia!
nálunk több,mint 4 év a korkülönbség a fiúk között,a textil pelusok kivételével mindent elraktam.
Köszönöm.Mi ilyen kicsire terveztük a körkülönbséget,és mivel minden kis ruhát elraktam,így azokra nem lesz gondom.
Olyan apróságok érdekelnek,mint amiket még a nagy is használ.
mondjuk babakocsit mi is veszünk/kaunk újat,mert ami kicsinek volt,az nem igazán felelt meg.
Hát én lehet hogy nem vagyok elég steril mami:)) de nekem a fiam 27 hós, a lányom 4 hós és bizony ugyanazt a körömvágó ollót használom neki, fésűt csak a lánynak használok a fiamnak nem kell.Minden ugyanaz, csak csajos rucikat kaptunk innen onnan meg nem bírtam ki és én is vettem párat a lánynak.
Ugyanott pelenkázom őket, csak más kendőt terítek alájuk.
Még a pelus is összeért most mivel a fiam nagyon vékony, a lányom meg nagyon dagi:)) így nappalra mindketten 4es pelust hordanak:) nincs gond, ha valamelyiküké elfogy, ki lehet pótolni a másikéval:)
Ja és a babakocsi, a fiam újszükött kortól használható de esernyőre csukható kocsiját elraktam, tehát majd nyártól már azt használjuk a lánynak (van rajta tesófellépő is gyárilag) de mostanra kellett egy tesó kocsit venni mivel a fiam még imád babakocsizni egyenlőre és nagy távokat teszünk meg.
17 hónap van a lányom meg a fiam között
a kicsinek szinte semmit nem kellett venni, bár kapott 1-2 fiús rucit ajándékba és megörökölte a rácsoságyat, míg a nagyobbnak beszereztünk egy gyerekheverőt.
én is ugyanazt az ollót használom, igaz hogy át szoktam törölni alkoholos vattával. fésűt csak a nagy használ egyenlőre.
a ruháikat még külön mosom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!