Csak anyatejes 1 éves babával, hogyan szerettesem meg a szilárd táplálékot? Semmit nem fogad el a cicin kívül.
Ne szoptasd annyiszor. Mi is szenvedtünk. 13 hónapos koráig szopott, majd szépen nem adtam neki cicit - orvosi javaslatra. Azóta elfogadja a mi kajánkat is és a bébiételeket is.
Te is tudod, hogy már rég nem elég neki az a tápanyag mennyiség, ami a tejedben van.
Első vagyok. Hiszti az van, lesz is, másképp nem megy. Ne foglalkozz a hisztijével. Ennie kell rendes kaját.
Olvass utána, hogy mennyire nem fedezi a tápanyagigényét már.
A fiam egész nap cicizni akart. Ha eszébe jutott, húzta a pólómat és visítani kezdett. Én ilyenkor felálltam és otthagytam. Jött utánam visítva. Eltereltem a figyelmét valami játékkal, telefonnal,....
Nem ette meg a kaját? 1-2 óra múlva újra próbáltam és láss csodát, fél nap múlva megette.
Babatejet/tápszert is vettem az éjszakai cicizés miatt. Banános mildibést. Bejött, elfogadta. És 3-4 hét alatt végleg leszoktattam.
Azóta hízott is fél kg-ot, mert egyébként elég vékonyka volt, épp azért, mert csak szopott ő is.
Legyél kemény, mert hosszútávon megéri.
Nem mondom, hogy válaszd el, de csökkentsd a napi szopatatások számát.
Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!