Gyümölcsös tejbegríz 6 hótól. Ok, de tejet tartalmaz ökológiai gazdálokodásból. Ti adnátok?
Gondolom a Hipp.
Az nem tehéntej,ha nem babatej.
Ha nem ,akkor pedig olyan amiből ki vannak vonva azok az anyagok,amiktől baja lehetne.Tehát adható.
Én a 6 hónapos kisfiamnak adtam kóstolásra egy fél adag 4 hónapos kortól adható tejbedarapépet, ami babatejet tartalmaz. Olyan allergiás rohamot kapott, hogy be kellett vinni az ügyeletre. A védőnőmmel előtte megbeszéltem, hogy adhatom. A gasztroenterológián meg letoltak, hogy miért adtam 1 éves kor alatt tejterméket. A környezetemben ugyanakkor több ilyen korú baba evett ugyanilyen pépet és semmi bajuk nem lett tőle.
Azóta nagyon figyelek a hozzátáplálásra, 1 éves koráig semmilyen tejalapú élelmiszert nem kapott. Most 13 hónaposan kezdtem bevezetni, de még most sem bírja, bár most már csak a szája körül üti ki.
nem. Bár ezek babatejből vagy tápszerből vannak ált. de tuti nem HA-s tápszer szóval nem adnám. Anyatejes a gyermekem.
ha tápszeres lenne akkor adnám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!