Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A jó öreg kocsink nem isofixes...

A jó öreg kocsink nem isofixes, de menetiránynak háttal szeretném bekötni a babát. Ez "sima" gyereküléssel lehetséges?

Figyelt kérdés
A Besafe IZI Comfortot (9-18 kg) néztük ki, de a bababoltban a "szakértő személyzetnek" fogalma sem volt róla... Az addig világos, hogy isofixes ülést csak izofixes autóba lehet bekötni, simát meg olyanba és anélkülibe is. De menetiránynak háttal is? Köszönöm
2015. máj. 30. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:

"Az addig világos, hogy isofixes ülést csak izofixes autóba lehet bekötni"

Miért is? A maxi cosi is isofixes, mégis ugyanúgy be lehet kötni csak övvel is!

2015. máj. 30. 09:01
 2/6 anonim ***** válasza:
Minden gyerekülést a használati utasításának megfelelően kell bekötni. Ha menetiránnyal szemben (a 9-18-as ülések általában ilyenek), akkor isofixes és anélküli autóban is úgy kell bekötni.
2015. máj. 30. 09:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Mi az ülés vásárlása előtt megnéztük az interneten, miket írnak róla. Nekünk sincs isofix, hagyományos, sima ülést vettünk, amit csak menetiránynak megfelelően lehet bekötni (Römer King). Én úgy tudom, hogy kevés sima ülés van, amit háttal lehet bekötni, de ha van, azt mindenképpen megjelöli a gyártó. Ha gondolod, ezt a cikket a témában még elolvashatod: [link]
2015. máj. 30. 11:08
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk is ilyen ülésünk volt, nem kell hozzá isofix rendszer, ha megnézed a honlapjukat ott sincs, csak simán a biztonsági övvel kell bekötni, menetirány szerint, nem kell megfordítani sem!

[link]

2015. máj. 30. 13:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért a menetiránynak háttal való utaztatásnak utána kellene nézni....Remélem nem veszi be senki azt a videót, ami pár hete még a neten terjengett...
2015. máj. 31. 00:37
 6/6 anonim ***** válasza:

"Remélem nem veszi be senki azt a videót, ami pár hete még a neten terjengett..."

Ami bár rosszul megkonstruált, hisztériát, pánikot kelt, több hazugsággal operál, de a FŐ mondanivalója, miszerint háttal utaztatni a gyereket, amíg lehet, SOKKAL biztonságosabb, mint előre, az IGAZ?

Persze CSAKIS a háttal utaztatásnak tervezett gyereküléssel.

[link]

Kérdező!

A BeSafe-ről nem tudom, idehaza én a Cybex-től és a MaxiCosi-tól láttam ebben a súlykategóriában olyat, ami megfelelően beköthető háttal is.

2015. máj. 31. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!