Mi tőrténhetett? 14 hetes kislányom nem tud aludni éjjelenként.
Figyelt kérdés
eleinte alutt,aztán éjjel sokszor kért cicit,mert kevés volt a tejem,aztán lett elég,viszont velem aludtt.mikor már csak 1-szer ébredtt enni éjjeleként akkor visszaraktam a kiságyba.nem volt probléma.1 hét után egyre gyakrabban ébredtt,most megint velem alszik,mert 20-30 percenként fennt van.max 1.5 óra alvás.akárhogy beetetem,vagy nem etetem be,ne legyen tele a pocak,nem tud aludni.ez megy lassan 2 hete.. ki vagyok teljesen.a fogára is gondoltam,ha rágja a kezét bekenem az ínyét fogzáskönnyítővel,de semmi..2010. febr. 26. 17:07
1/1 anonim válasza:
sajnos ez a foga miatt lesz.vegyél neki dentinox zselét.napi 3x4 lehet neki alkalmazni. próbáld meg kicsit feljebb helyezni a fejét akkor nem lüktet neki annyira. de sajnos ez a bébi probléma jön a foga hasfájás mikor nagyobb lesz elmúlik. a melletted alvással vigyázz mert sosem szoktatod le róla. legyél ott mellette ha csak nagyon sír vedd fel,és ha megnyukszik akár a kezedbe is altathatod és utána visszateszed a helyére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!