Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van meg olyan ember, akinek a...

Van meg olyan ember, akinek a babaja nem jar devenyeshez?

Figyelt kérdés
2015. máj. 27. 22:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

10-es vagyok, a kisebbik lányomnak semmi baja, megnézettem a gyógytornásznak, de nem járunk vele. Esetleg azért tűnhet úgy, hogy mindenki jár dévényre, mert itt a gyik-en koncentráltan jelennek meg az ezzel kapcsolatos kérdések (hisz ez egy ilyen hely, többek között), illetve mostanában előtérbe került, hatékonysága miatt egyre népszerűbb.

Az én kislányomat egyébként a kórházból, ahol született, a neonatológus irányította tovább.

Az, meg hogy úgy tűnhet, egyre több a problémákkal küzdő gyermek, véleményem szerint azért van, mert finomodtak a diagnosztikai módszerek, fejlődött az orvostudomány is, és amivel régen nem foglalkoztak, a gyerek szervezete, izomzata vagy kompenzált, későbbi felnőttkorban mozgásszervi problémákat okozva, vagy visszamaradt a fejlődésben, és beletörődtek, hogy ilyen.

2015. máj. 28. 09:25
 12/15 anonim ***** válasza:
*gyógytornásszal :)
2015. máj. 28. 09:25
 13/15 anonim ***** válasza:
2 éves a fiam, nem járt, és a környezetemben senkit nem ismerek, aki járt volna.
2015. máj. 28. 09:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Fiam és lányom sem jár.

Ismerősi körömben sem jár senkinek a babája.

2015. máj. 28. 10:18
 15/15 anonim ***** válasza:
2 kisgyerekem van és mi sem jártunk soha, sőt, én is csak a neten olvasva hallottam erről az egészről.
2015. máj. 28. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!