Vásároltatok már ebből a boltból? Jó minőségű ruhákat árulnak? Mert nem épp olcsók.
2010. febr. 26. 12:24
1/8 anonim válasza:
Hát ez egyáltalán nem olcsó.Legalábbis nekem.
2/8 anonim válasza:
"Na meg az hogy ők írják ki hogy milyen színű ruhákat vegyek!" Több szín nincs is csak az amit ők felajánlanak.Ez nem valami fajin bolt.
3/8 anonim válasza:
Én nem vettem, de ajándékba kaptunk egy rugit ebből a boltból. Egyedi és jó minőségű.
4/8 anonim válasza:
nekem meg egy kicsit furának tűni, én biztos nem vennék egy babának fekete metálos meg magyar címeres rugit :)) de ha neked tetszik, akkor hajrá, szerintem jó minőség lehet
5/8 anonim válasza:
Szerintem jópofák, én is már láttam az oldalt, de még nem vettem itt semmit.
Talán majd nyárra.. :)
6/8 anonim válasza:
Mi vettünk és nagyon jó minőségűek.Nekem tetszik,hogy nem az "átlag" macis,kutyulis,nyuszikás...ruhák.Nagyon vagány :)!
7/8 anonim válasza:
Lehet,hogy jó minőségű,de én biztos nem adnék ilyen ruhákat a gyerekemre..
8/8 anonim válasza:
kaptunk kettot, a felirat lemállott rola kicsit, en nem ajanlom, tescos feher ruhi, plussz textilfilccel jobbakat lehet csinalni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!