Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 23 honapos fiam iszonyatosan...

23 honapos fiam iszonyatosan fél a vele egykoru gyerekektől. Mit tudok tenni? Kinövi? Más is járt igy?

Figyelt kérdés
Ha valaki közelit felé azonnal hàtrál vagy ha hozzà érnek ordit es a nyakamba ugrik.. Sokat jàrunk jàtszotérre jàtszocsoportba jàtszohàzba.gyerekes baràtok is vannak. de azonnal bepànikol tölük es sir. Szeptembertől bölcsis lesz nem tudom milyen törés lesz ez neki vagy hogyan fogja ezt kezelni. Annyira tud sirni. És nagyon kellemetlen nekem is hogy ha jönnek hozzánk gyerekkel vendégségbe mindig menekül es sir.
2015. máj. 27. 12:24
 1/7 anonim ***** válasza:
39%
100 hetes
2015. máj. 27. 12:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Eddig is így viselkedett, vagy csak újabban? Középső gyermekemnek volt ilyen korszaka kb. két és fél éves korától fél évig, utána elmúlt magától, mire oviba ment, már nem volt gond. Most 2 és fél éves kisfiamnak van ilyen korszaka, nagyon kevés ember közelébe merészkedik, pedig korábban barátkozós volt. 2 éves koruk körül nagyot fejlődik a fantáziájuk, valamelyik gyereknél ilyen reakciót hoz elő. Szeptemberig még sok idő van, ne aggódj előre, addig sokat fog változni!
2015. máj. 27. 12:34
 3/7 A kérdező kommentje:
Régwbben nem volt ilyen durva. Van egy kislàny akinek régebben megfogta a kezét es sétàltak együtt meg mindig hivta ide oda most ugyanez a kislàny ha közelit felé màr sirva kéri hogy vegyem fel. Nem értem mi történt..a többi gyerektől akik meg idegenek számàra hàt .....
2015. máj. 27. 12:40
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Miért nem lehet azt írni, hogy 2 éves?
2015. máj. 27. 12:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Talàn azert mert nincs annyi. Egy honap különbség is sokat szàmit a gyerekek fejlödésében... Nem értem miért probléma ez most neked ...
2015. máj. 27. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
46%
Off: az én 21 hónaposomra mit írnátok? :) Másfél éves? Két éves? Hát egyik sem.
2015. máj. 27. 13:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak egy korszak ez, majd kinövi.

Amúgy ebben a korban már tök mindegy, hogy 23 hónapost, vagy 2 évest írsz, nincs igazán különbség. Tudom, nekem 3 éves a fiam (pontosabban 2 hét múlva lesz, de már vagy 1 hónapja azt mondom, hogy 3 éves, ha kérdezi valaki).

2015. máj. 27. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!