nemsokára megszületik a babánk, és két lehetőség van. Egy kicsi (30nm)lakás egy szobával, a lakás kissé zajos, van 1-2 zűrös szomszéd, de jó környéken van, nagyon jó a közlekedés, és közel vannak a nagyszülők, így bármikor tudnak segíteni. Vagy egy csendesebb lakás két nagy szobával, de a harmadikon, lift nélkül. A környék már nem annyira jó, és a szülők is messzebb lennének. Melyikek a fontosabb szempontok egy babával?
Jah még annyi, hogy amíg pici volt, addig viszont imádtam, hogy nem volt nagy a lakásunk.
2015. máj. 27. 16:07
12/22 anonim válasza:
Ahol nincs lift ott nincs pl. a földszinten egy közös helyiség (zárható), ahova el lehet rakni a babakocsit és nem kellene felcipelni a kocsit a harmadikra?
A nagyszülők ha kicsit messzebb lennének (gondolom nem 100 km-t jelentene), az nem gond szerintem, kivéve persze ha minden nap fél napot együtt akartok lenni. Nálunk 240 km-re vannak a nagyszülők.
Az elején még belefér a kisebb lakás, de ha nagyobb lesz a baba akkor már nem.
2015. máj. 27. 20:05
13/22 anonim válasza:
Nekünk pl nincs tároló... :(
(10es voltam)
2015. máj. 27. 20:49
14/22 anonim válasza:
egyiket sem
az elsőt pláne, forgalmas helyre nem költöznék, ahol ha kiteregetek az erkélyre, kipufogó szagú ruhák fogadnak, ill a zaj is az agyamra menne, pláne hogy a kicsinek is nyugalmat, csendet szeretnék, mint ahogy most is mellékutcákon tekeregve, madárcsicsergés mellett tolom inkább a babakocsit.
a 2-at szintén nem, a tárolóból lopnak, fel meg nem hurcibálnám, ha nem kényszerülök rá, tehát 3. lehetőséget nézhetek.
2015. máj. 28. 23:26
15/22 anonim válasza:
Mi is a 3kon lalkunk lift nincs,de még egyszer nem cipeltem fel a babakocsit mert van tároló.ahova ti mehetnétek ott nincs?nálunk van közös is és saját.ha nincs akkor csak keresni kell valamit mert így egyik sem megfelelő.
2015. máj. 29. 13:22
16/22 anonim válasza:
Mi a 3.-on lakunk. Soha nem vittem fel a babakocsit mert van lent tároló. Lift sincs a lakásban. A nagyszülőktől 16000 km-re vagyunk. Mindent megtudunk oldani szerencsére. Szülés előtt mi is egy minigarzonban laktunk, de mivel jött a baba így nagyobba költöztünk. Én a helyedben a nagyobbat választanám.
2015. jún. 5. 11:32
17/22 anonim válasza:
Mi a másodikon lakunk és van közös tároló, de nem hagyjuk lent a babakocsit sem meg semmit csak a biciklimet, mert tavaly terhesen mégsem cipelgettem a kocsit és az egér meg jót aludt a kocsiban... Ja meg a gyerekem homokozós játékait is ellopták, elvileg 3 családdal közös a tároló.
2015. jún. 5. 13:24
18/22 anonim válasza:
Az elsot valasztanam csak a zaj necces. Attol fugg mekkora. Igy a szulokhoz ti is at tudtok menni egyebkent kevesbe fogtok. Az egy szoba nekem nem lett volna gond jo esetben ugyis ossze vagytok nove hamarabb eszreveszed a jelzeseit.
2015. jún. 5. 14:02
19/22 anonim válasza:
Melyiket választottad, kérdező?
2015. jún. 5. 14:23
20/22 anonim válasza:
Ha csak 2 évre terveztek előre, akkor mindenképpen az elsőt.
Mi is 4-en laktunk a baba 8 hós koráig. Borzalmas volt.
Babakocsit külön kellett felhoznom úgy hogy addig vagy szóltam a szomszéd néninek hogy nézzen a gyerekre vagy kértem hogy segítsenek..
Illetve ez sem volt a legjobb környék, így elköltöztünk.
Ez sem sokkal nagyobba, mert ez másfél szobás ( 43 nm), és jön a kistesó, viszont van külön babakocsi tároló és minden elfér, hiába mondják hogy két gyerekhez min. 2,5 szoba illik.
Köszönjük szépen nagyon jól elfér a kiságytól kezdve a nagyobb gyerek ágya és a bútorok. Persze nincs külön nappali meg hálószoba, de megfizethetetlen a földszint és a nyugodt környék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!