Meddig tart ez a "mindenre fel-és lemászok az utcán, mindehova bemegyek" időszak?
Hát, nekem 18 hós, és detto....
Postán felmászik a székre és ott állva várja ki, hogy mikor kerülök sorra. Addig mutogat a kitűzött dolgokra, hogy "ez", "ez". A földről szedegeti a kavicsokat és dobálja. Ahol kavicsos az út, ott kb. 10 percre lecövekelünk.
2,5 éves lányomnál még mindig tart ez a korszak, néha, ha olyan kedve van. Ha nagyon siettek akor még nyugodtan mehettek babakocsival. Sétálni csak akkor induljatok, ha ráértek. Nem baj az, ha mindent felfedez.
Aztán nálunk a kismotor is nagyon bejött, nem győztem utána loholni. Úgy aztán hamar odaértünk mindenhova, persze csak amikor már ismerte az utat. Mert előtte mindig kiabáltam utána, hogy nem arra...
Vagy még azt is megpróbálhatod, hogy tolja a kocsit, hátha úgy elfelejtkezik minden kapualjról. (esetleg kis babakocsit, bevásárlókocsit, talicskát is beszerezhettek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!