Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig használtátok a gyógysze...

Meddig használtátok a gyógyszertári krémeket?

Figyelt kérdés
Popsikenőcsre, fürdetőkrémre gondolok. Mikor tértetek át a "kereskedelmi forgalomban kaphatóakra? Melyik popsikenőcsöt, babafürdetőt vagy szappant ajánljátok?
2015. máj. 26. 13:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Fél évig használtuk a fürdetőt, a popsikenőcsöt azóta is, most másfél éves. Fürdésre meleg vizet használunk, fürdetőket nem. Láttam egy tesztet, nem volt valami szép eredménye. [link]
2015. máj. 26. 13:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Fürdetőt sosem. Születése óta Johnsonst használok.

Popsikenőcsöt születése óta Infantumot. Amíg pelenkás, addig ez marad.

Most 2 éves.

2015. máj. 26. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Amit első linkelt, megnéztem. A pelenkatesztnél amit mi használunk 3-ast kapott. Pedig rengeteget kipróbáltunk (az 5-re értékeltet is), és csak ez az egy vált be. Bír akár 12 órát és rengeteg pisit...

Szóval ennyit az értékelésről. Nem mindig ez alapján kell vásárolni, hanem elsősorban saját tapasztalat alapján! Minden baba más!

2# voltam.

2015. máj. 26. 13:38
 4/6 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint recept nélkül is lehet kapni a gyógyszertárban az unguentum infantumot? Vagy minden alkalommal íratsz a háziorvossal? Igazából emiatt gondoltam rá, hogy jobb lenne valami mást használni utána, amit akármikor meg tudok venni.

Köszönöm a válaszokat. A tesztet is, köszönöm, tájékozódási alapnak hasznos volt.

2015. máj. 26. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Az a teszt szar. Hosszabban kifejtve: mindenféle tudományos alapot nélkülöz.

Már ott bukik, hogy elsőnek kihoz egy illatanyagokkal telezsúfolt vackot, amiben még én se fürödnék, nemhogy egy baba.

2015. máj. 26. 13:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, simán lehet krémet kapni a gyógyszertárban, receptre valamivel olcsóbb, úgy hallottam, de mi sem tudtunk mindig iratni.
2015. máj. 26. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!