Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Végre megevett 50 g bébidessze...

Végre megevett 50 g bébidesszertet,1 óra múlva azonban a pelusból nézett vissza rám. Ez probléma?

Figyelt kérdés

őszi-banán (HIPP) kaja volt

6,5 hónapos

2010. febr. 26. 08:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én másik gyümölcsöt próbálnék meg, és ezt egy ideig hanyagolnám. Mi a szilvával voltunk így, bár azt én direkt adtam neki, mert az előző tápszertől, amit evett, előfordult, hogy kemény volt a kakija, és szenvedett, mert nem tudta kinyomni. Így bevetettem a szilvát, és egy órán belül telerakta a pelusát.

Ha ez nálatok szokatlan volt, vagy kifejezett hasmenésszerű, akkor egy ideig ne add neki ezt a fajtát.

(B)

2010. febr. 26. 08:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
megemésztetlenül? Azt akkor hanyagold egy darabig. mikor kezdted a hozzátáplálást? Mi is ennyi idősek vagyunk,1 hónapja eszünk,de sajna mi azóta küzdünk a kakival,bár mit eszunk. 3 napja eszik meg már 150 körüli gyümit és 100 fözeléket,és mellé max 450-et szopizik.
2010. febr. 26. 08:44
 3/6 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok? evett már banánt ezen kívül? Ha nem akkor a banánt még nem tudja megemészteni.
2010. febr. 26. 08:46
 4/6 A kérdező kommentje:

3,5 hete kapja a gyümiket, mi még főzeléket nem is ettünk, azt most hétvégén kezdem kóstoltatni.

Anyatejes és jól táplálja a tejci, szopizik is naponta 5-6 alkalommal, így annyira még nem izgulok, pedig alig eszik, max 3-4 kanál, tegnap viszont nagyon szívesen ette ezt a bébikaját...erre tessék :(

2010. febr. 26. 08:46
 5/6 A kérdező kommentje:
evett már sima banánpürét, szintén HIPP-es volt, de azzal nem volt gond. evett őszit is már magában, asszem az Nestle bébikaja volt, de azzal sem volt probléma
2010. febr. 26. 08:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként amikor én először adtam kisfiamnak alma-sütőtököt, rögtön bevert belőle fél üveggel, és két óra múlva az egészet kihányta. De két hét múlva meg már semmi baja nem volt tőle, úgyhogy biztosan Neked is csak egy kis időre kell ezt a fajtát félretenned, és megpróbálhatod kicsit később, egy-két hét múlva.

(B)

2010. febr. 26. 09:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!