Mennyire normális az, hogy 6,5 hónapos babámnak ökölben van a keze?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy mikor hason van az egyik keze ökölben van àltalàban. A neten azt olvastam, hogy ez nem annyira jó.2015. máj. 25. 08:50
1/4 anonim válasza:
Hason támaszkodva először ökölben van a kezük,később tenyerelnek csak. Hátonfekve és egyéb helyzetben is úgy tartja? Mindig csak ugyan azt a kezét? Használja amúgy? Nem érzed feszesebbnek azt az oldalát?
2/4 A kérdező kommentje:
Hasznàlja a kezét, jàtékokat megfogja. Hol a jobb, hol a bal van ökölben. Gondoltam elviszem megmutatni valahova, de hova? Dévényesre gondoltam, csak nem tudom, hogy mi a menete? Kell e előtte neurológia? Magàn úton vinném. Nem tudom mit kell nézni, hogy feszes e az izomzata.
2015. máj. 25. 09:28
3/4 anonim válasza:
Én babámnak is néha ökölben van, de lazán tartja a kezét. Azt nézd meg, hogy lazán tartja, vagy ki se lehet nyitni neki úgy összeszorítja. Felnőtteknél is van, hogy néha ökölben teszi le a kezét az ember nyugalmi helyzetben nem totál nyitva. Az én babám feszes volt, kb 4 hónapos koráig ökölben volt a keze, de neki szinte egész nap és szorította is.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok.Akkor szerintem renben van,de mutatsd meg egy Dévényes kolléganőnek azért. Gugliban keresel egyet és felhívod:DEnnyi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!