Miért nem akar aludni 2 hetes babám? Mit lehetne tenni?
2-3 óránként szopizik. 120-130 at eszik. Van hogy csak 90 ml-t de akkor fél óra múlva üvölt hogy éhes.
Alig akar napközben aludni. Van hogy éjjel sem. Csak cicin alszik el. De egész nap nem lehet cicin mert van egy 19 hónapos lányom is és vele is kell lennem.
Sok embertől hallom hogy csak eszik alszik ennyi idős babájuk és hogy leteszik az ágyba és magától elalszik. Hát az én babám nem ilyen. Valamit rosszul csinálok? Ha ébren van 20-30 percet elnézelődik és utána sír. Ma babakocsiban próbáltam altatni, nagy nehezen sikerült de kb 10 percenként megébredt.
az baj ha cicin alszik el? Illetve negyed 6-7 ig szopizott 120 at megevett majd 8 kor evett egy keveset és elaludt cicin. Ez nem gond? Kicsit fáj a hasa adok rá Espumisant.
Nekem a védőnő a kórházban azt mondta hogy testsúlykilogrammonként 150 ml azt elosztva az étkezések számával. Már ott 113 ml jött ki. 4090 grammal született a délutáni szopi után 4500 gramm volt. Szóval fél kg 2 hét alatt. Mi a kórházból is 4080 grammal jöttünk ki, szóval nem fogyott sokat.
A lányomnál nekem is mindig mondták hogy ennél meg ennél ne adjak neki több kaját. Volt mikor betartottam de egész nap ordított akkor is 1 kg hízott havonta és akkor is ha annyit adtam amennyi kellett neki. Mindig többet evett mint a "megengedett"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!