Hogyan oldjam meg, ha 1 éves gyerekemmel éjszaka szeretnék utazni?
én így nem utaztam a babámmal még, de az tény, hogy amikor két órát utazunk a nagyihoz, nappal, abból csak egy órát alszik, a maradékot végig nyüglődi.
Tehát igen, én úgy csinálnám ahogy írod. Amikor már jó fáradt, akkor tenném be, és éjjel mikor megérkeztek, úgyis tök kóma lesz, szerintem elég hamar visszatudod majd altatni, főleg ha adsz neki valami nyugtatót (anyatejet, vagy tápszert). Nem hinném, hogy 5 óra alvás elég neki a kukorékoláshoz..vagy maximum úgy felpörög az izgalomtól, hogy egy fél órát, órát ébren lesz, de aztán úgyis kidől..
Csak arra figyelj nagyon, hogy te aludd ki akkor magad előtte levő nap, apa vigyázzon rá, nehogy elaludj a volánnál (vagy apa aludja ki magát ha ő fog vezetni)
Olyan 1 éves múlt a lánykám, amikor anyóséknál voltunk, ami 300 km, de este haza kellett indulnunk egy fontos dolog miatt.
Megfürdettem időben, ahogy szoktam, aztán be az autóba, és indulás haza. El is aludt azonnal. Itthon kivettem, bevittem az ágyába. Megébredt, de vissza lehetett altatni. Annyi, hogy utána nyugtalanabbul aludt, mint máskor, de más gond nem volt vele.
ez csak egy példa, itt nagyon drága, mi is használtan vettük. szerintem nézz szét valahol jófogáson, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!